sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Cyfrowy Polsat

Bardzo żałuje zakupy cyfrowego polsatu jest to najgorsza platforma jaka może być mam najdroższy pakiet a nawet nie moge sobie obejrzec ligi mistrzów. Kto się zgadza z tą opinią ??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Cyfrowy Polsat

To po co kupywałes? czytaj zanim cos kupisz

ha ha ha.

a ja mam i obejrzę. :)

reklama, a gdzie jest urząd ochrony konsumenta? Przy kasie tia. Gorzej z kablówkami, ŁSM i ZGM ma Vectrę. A mam wybór?, stalówkę za 6 zł muszę wykupić. A urząd ochrony konsumenta? przy kasie. Nie wspomnę o antymonopolu. Ale co tam ważne to co w kasie dają. Ciepło i komputerek jest, i wymądrzyć się przed kamerą. Ważne, że 1 w kasie jest.
I tak TP.SA
I tak Elektrownia
I tak Vectra
I tak .................. kuźwa walę na Irlandię.

ściemka wszystkim

ostatnio byłem w 4+ i jest tan salon nTV, może to dobry wybór?? nie ma opłat ukrytych wszystko czarno na białym, jak jeszcze internet włączą do pakietu to wcale dobrze będzie. Jak mi się polsat skończy to chyba wezmę sobie n-kę.

Telewizja n ma prawa do transmisji spotkań LM na polske wtorek i środa oraz TVP spotkania środowe. he he :))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org