Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
atom |
wie ktos ile jutro wstep do atomu kosztuje? nie ma na stronce a plakatow nie widzialam! bez glupich komentarzy prosze
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: atom |
masz się z tym atomem...
|
|
Jeżeli prosisz abym się powstrzymał...to tak zrobię...
|
|
# KLUB ATOM Łomża, ul. Poznańska 121a tel. (0-86) 218-30-99 (codziennie w godz 10 - 18) lub 510182094 # KONTAKT OGÓLNY Adres główny (oferty koncertowe, propozycje współpracy reklamowej itp.) E-mail: info@klubatom.com # WŁAŚCICIEL KLUBU: Wioletta Grzegorczyk Tel.: (0) 510-182-094 # REZYDENCI: # DRAGON: E-Mail: dragon@klubatom.com # MASTER E-Mail: master@klubatom.com GG: 7602710 # MANAGER: Michał Kamiński E-Mail: manager@klubatom.com Tel.: (0) 513-172-727 GG: 8161546
|
|
ten post powinien zostac usuniety
|
|
mieczkoś997 , inne firmy płacą za reklamę na stronie 4lomza.pl ,a ty tak sobie wklejasz im reklamę za darmo :/
|
|
jasne ze powinien być usuniety... niuniusia18 zapewne 10 zl - maxymalna kwota, byc moze dla pań bedzie taniej przed 21...
|
|
To żadna reklama !Poprostu podałem numery kontaktowe do tego klubu w celu pomocy forumowiczce :) Nie wydaje mi sie aby numer telefonu bądź adres e-mail był jakąkolwiek reklamą...
|
|
Wombat aż tak ci przeszkadza mieczkośia info ? bo mi nie. Chcesz to też sobie coś zareklamuj.
|
|
# MANAGER: Michał Kamiński E-Mail: manager@klubatom.com Tel.: (0) 513-172-727 GG: 8161546 juz nie aktualne !!!! michal nie jest juz managerem klubu
|
|
... a Dragon nie jest już rezydentem i Mastera GG jest nieaktualne....
|
|
A Atom jeszcze istnieje, czy też to jest już nieaktualne? ;D -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
ja myślałem że markac'a nie ma na tym forum, ale widocznie ta wiadomość była nieaktualna :D <joke>
|
|
niuniusia18 szacunek za zabawny post ;-]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |