Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Browar Łomża sprzedany |
Za 126 mln PLN dla ROYAL UNIBREW Dania. Jakie są Wasze opinie? więcej wg właściciela: http://www.pepees.pl/index.php?wiad=263 ADALL
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Browar Łomża sprzedany |
ehh smutne to troche Browar Łomża byl ostatnim typowo Polskim Producentem Piwa!!! ;/
|
|
takie czasy,że teraz typowo polskie to,co w obcych rękach heh
|
|
Kiedyś super piwo robił Browar Drozdowo. Jedynym minusem było to że nie mogło długo stać bo się psuło (nie pasteryzwoane). Normalnie PYCHA. Można było beczkami pić. ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Znacie jakieś szczegóły umowy, bo nie mogę się doczytać na stronie PEPEESU. Czy fakt przejęcia naszego browaru oznacza, że w Łomży produkowane będzie piwo FAXE, czy pozostanie marka Łomża?
|
|
???????a na browarze cisza jak makiem zasiał,nikt nic nie wie!!!!
|
|
W Polsce władają samymi kiepskimi markami piwa. Łomża wśród nich będzie najlepsza. A co ze sponsorowaniem naszego Ł.K.S.-u?
|
|
taaa drozdowskie i dobre...? hahaha ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Autor: adaśko (---.centertel.pl) Data: 15-02-07 12:42 ,,???????a na browarze cisza jak makiem zasiał,nikt nic nie wie!!!!" Ten kto powinien wiedzieć, to wiedział już od dłuższego czasu
|
|
W informacji z PEPEESu jest coś takiego: Cele browaru który kupuje PEPEES: # Rozwijanie głównych atutów Royal Unibrew do funkcjonowania jako silna regionalna/krajowa marka. # Nasilać innowację produktową – skupiając się na rozwoju silnych marek poprzez wzrastające nakłady na marketing i rozwój produktu.i rozwój produktu. Myślę, że w regionie piwo Łomża z pewnością jest silną marką. Z tekstu wynika, że jest duża szansa, iż piwo Łomża pozostanie pod swoją nazwą! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
piwo drozdowskie bylo kiedys piwem eksportowym. mialo nawet niezla marke w USA. bylo minelo ...
|
|
|
A jednak Kolank0 wie o czym mowi. Dla mnie np. potwierdza On to co kiedys slyszalem z opowiadan mego ojca, jak i roznych podobnych wzmianek, ktore przewinely sie przez moje rece. Ale co tu dyskutowac - wystarczy wejsc na google.pl i wszystko bedzie juz jasne, jak ... to piwo Drozdowo ...:). Pozdrawiam, wychu
|
|
Oczywiście piwo z Drozdowa kiedyś było. Kroniki mówią nawet o medalach w USA (nie mylić wg mnie z uznaną marką). Były to lata XIX wieku. Wtedy piło się tam tylko podrzędną whisky (1410 wg mojego znajomego Maćka). Następną szansę próbowano nieudolnie wykorzystać w 1995 roku. Dlaczego nieudolnie?? Wykorzystano komercyjnie markę tego piwa umiejscowiając produkcję w Drozdowie. Zero profesjonalizmu. Bez reklamy, marketingu, próbowano coś tam produkować. Piwo nie pasteryzowane, krzywo klejone etykiety, niedomyte butelki. Efekt finalny znany - niestety :((( Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
...co by nie mówić piwo z Drozdowa było dobre, przynajmniej na początku. ________ Malachit
|
|
Browar będzie dalej sponsorem ŁKS , pod tako samą nazwą jak teraz ! więc będzie dobrze :)
|
|
Autor: peter (---.lom.vectranet.pl) Data: 16-02-07 01:07 Oczywiście piwo z Drozdowa kiedyś było. Kroniki mówią nawet o medalach w USA (nie mylić wg mnie z uznaną marką). Były to lata XIX wieku. Wtedy piło się tam tylko podrzędną whisky (1410 wg mojego znajomego Maćka). Nie używaj mojego nicku do takiego bezeceństwa. Petr zawiodłem się na Tobie (1410, jest to podrzędna Wisky). Umówmy się kiedyś, jak spróbujesz, zmienisz zdanie o podrzędnej wisky. Wyrób ekologiczny z atestem.
|
|
potwierdzam doniesienia Bartesa....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |