niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kryminal story z Łomzy... LOL

No proszę...Łomża znów na 1 strnie wp.pl:P:P
http://www.moto.wp.pl/kat,55194,wid,8735046,wiadomosc.html?rfbawp=1171631013.290&ticaid=133b7

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kryminal story z Łomzy... LOL

Dla początkujących i tych którzy mają problem z czytaniem :
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=88482&t=88482

"Lomzynscy Kozacy"

A Ci, ktorzy myla Lomze z Gmina Maly Plock niech sie nie odzywaja...

Link był też na onecie, jakby ktoś nie zauważył. Niech ludzie zobaczą, co może przynieść taka głupota i jazda po pijaku.

Srały Plock Gówno nie Płock ***** Człowieku żeś przeczytał i jesteś wielki ? Byłem widziałem jak ścigali go , czy ***** każdy patrzy na tablice a jak jest BLM BLISKO ŁOMZY MIESZKAM TAK ? Ić po rozum do głowy zanim napiszesz taki jesteś to sobie zmień na WIEJSKICH KOZAKÓW !

uspokój się.

Bartez, weź kanapki na drogę, po porozum do twojej głowy daleka droga

ściemka wszystkim

Weś mnie dziś wszystko wkurwia czemu świat nie jest doskonały i bardziej prosty ?

fLoorek sorry ale no jakim hujem mogłem wiedzieć czy to jedzie jakiś kozaczek z Łomży Warszawy a tym bardziej z jakieś wioski pod małym plockiem ? i tak to cą piszą na wp onecie to bzdura . Ehh LUDZIE NIE PIJCIE TYM BARDZIEJ NIE WSIADAJCIE ZA KIEROWNICE !Q

myślę ,że jakby zabierali auta i wsadzali do więzienia to w końcu alkohol nie byłby problemem w Naszym kraju:) ale niestety zawsze się znajdzie taki co powie- co ja nie pojadę??? heheheh

bigi2004

bartes tak dla formalności, to w Małym Płocku nie maja tablic BLM, gdyż jest to powiat kolneński, w więc BKL.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org