Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gg |
Chcialbym zaczerpnac troche Waszej wiedzy na temat gg w telefonie, a mianowicie chodzi mi o siec ERA (abonament) bo slyszalem, ze trzeba placic za GPRS jak sie ma abonament, a na tak taku juz nie...tak samo w heyah... Jezeli tak bedzie to latwiej mi bedzie nowa karte heyah kupic i sie z tym nie motac... Co Wy na to? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gg |
Idz do salonu to ci udzielą konkretnej odp. Tu może ktoś cie wprowadzić w błąd.
|
|
w salonie to pewnie sami nie wiedza... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
placic za GPRS?? Moze zle zrozumialem ale ja w telefonie mam wlaczone caly czas GPRS i nic za to nie place.
|
|
ale nie chodzi mi o to....chodzi mi o to, ze ja nie chce miec podlaczopnego koma do kompa...i miec na kompie gg przez telefon....tylko ze chce miec komunikator gg na telefonie... http://www.eraomnix.pl/pl/between-us/gadu-gadu o to mi chodzi.... michal91` jezeli masz to samo i masz telefon na abonament to daj mi znac....bo nie wiem czy kupowac karte heyah....i karte wymieniac czy brac tu... i z czego masz karte era czy heyah? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Ja mam karte Ery na abonament:] Chetnie bym sobie to zrobil ale na abonament wole nie ryzykowac, zeby pozniej magiczne rachunki nie przychodzily:]
|
|
no wlasnie mi o to chodzilo....a ja nie chce sie trudzic i 10 razy dziennie zmieniac karte z heyah na era...nawet nie podali ceny...a w heyah podali jasno co i jak i ile! w erze podaja ze w cenniku...jakos sie nie moglem cennika dopatrzec! mogli przeciez hiperlacze zrobic...co to za problem...i kumpel mi mowil ze ja jak mam na abonament bede placi za gprs podczas korzystania z gg w telefonie...smieszna sprawa... moze ktos cos wie? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Kurde teraz sie zastanawiam czy nie zrobic tego gg:D hehe z tego co przeczytalem i sie nie myle to sciagniecie gg jest platne tylko za korzystanie z internetu a pozniej jest pobierana oplata w wysokosci 1 zlotowki co tydzien! czyli mozna korzystac z tego za zlotowke przez 7 dni bez rzadnych innych oplat?? mam racje ??
|
|
no wlasnie probuje do tego dojsc...na heyah jest na bank wiadomo, ze pobranie jest darmowe tylko placisz za ten gprs(przeslanie) i pierwszy tydzien jest darmowy, a potem za kazdy tydzien jest pobierana zlotowka...i proboje sie dowiedziec...czy podczas rozmowy nie pobierana jest jakas oplata za rozmowe...bo jak wlacze te gg na telefonie i zostawie na paregodzin...to wole nie wiedziec jaki rachunek przyjdzie... michal91` a to gdzie wyczytales...to ze 1zl/tydz.? na stronie ery czy heyah? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
http://www.eraomnix.pl/pl/between-us/gadu-gadu/eragg/eragg_regulations tu jest wszystko opisane ale nie zauwazylem nic o oplacie pobieranej podczas rozmowy.
|
|
kurcze:) sporo tego...widzialem to, ale nie przygladalem sie temu...muslalem ze to regulamin ogolny, ktory byl wprowadzony juz dawnooo... dzieki przeczytam:) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
hehe niom jak dojdziesz do czegos albo sobie zrobisz to daj znac:] Pozdrawiam
|
|
ja mysle, ze po przeczytaniu tego regulaminu to wysle maila do biura obslugi abonenta...i sie dowiem...czy najprosciej mnie oleja...ciekae jak to bedzie.... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Jesli nie beda pobierac oplat podczas rozmowy tylko ten 1zl za tydzien to z mila checia sobie zrobie te gg. ale jesli sa oplaty za rozmowe to ja dziekuje za takie cos:/
|
|
11. Korzystanie z Serwisu jest możliwe wyłącznie po wykupieniu przez Użytkownika subskrypcji w cenie 0,82 zł netto / 1 zł brutto, umożliwiającej korzystanie z Serwisu przez okres 7 kolejnych dni od chwili zakupu subskrypcji. Zakup subskrypcji jest możliwy po uruchomieniu Aplikacji, przy wykorzystaniu mechanizmu płatności WAP Premium lub odbywa się w sposób samoczynny opisany w punkcie 13. 17. Z zastrzeżeniem pkt 17 poniżej Użytkownik Serwisu poza opłatą subskrypcyjną określoną w punkcie 11 nie ponosi żadnych innych opłat za korzystanie z Serwisu w sieci Era na terenie Polski. ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
ok mail wyslany....nalezy teraz oczekiwac na odpowiedz:) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
To z regulaminu wychodzi ze pobierana jest tylko ta zlotowka:] mam nadzieje ze tak jest hehe Pozdrawiam
|
|
http://itbiznes.pl/art24289.html hehe wsio tu tez jest:) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
odpisal mi jeden forumowicz z innego forum...i napisal ze juz ma to 3 tgodnie i placi tylko 1zl.... i ma abnament ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
|
ahhh raz sie zyje:] pobieram to najwyzej bede mial duzy rachunek do zaplaty:]
|
|
Wyslalem sms o tresci gg na ten numer i przyszedl do mnie link na ktory mam wejsc. wie ktos moze jak go otworzyc na telefonie siemens C75?? Czy musze go wpisac w zakladkach jak wchodze do netA??
|
|
Szczerze wątpie, żeby ktoś na tym forum Ci odpowiedział. Proponuję odwiedzić komforum i podany wyżej link z tematem właśnie o tym. pozdrawiam
|
|
Sciagnelem gg (4 razy wyskoczyl blad pobierania) a teraz gdy wchodze pokazuje sie ze szuka jaka to jest wersja i po 20 sekundach wyskakuje blad. probowalem kilka razy i nic:/ Wiec chyba u mnie to nie dziala. a link z tego sms to byla jakas gra a nie gg. sam musialem chodzic po necie w komie i sciagac te gg.
|
|
a patrzyles czy telefon ma opcje pobierania...sprawdz na stronie...ja pobralem te gg i jak do tej pory nic kasy nie nabilo:D a siedzialem z 5 godzin od wczoraj:D ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
No pisalo ze mozna na moj telefon. Bo mam siemens C75. I przy pobieraniu normalnie ci poszlo??Wyskakiwaly ci jakies bledy?? Moze to przez tego mojego zloma hehe
|
|
nic nie bylo...pobralem normalnie...potem wyskakuje czy chcesz wysylac i pobierac wiadomosci z internetu numer i haslo wpisujesz i ok numery gg mozna wpisac....na poczatku nie moglem pisac...jakies 20 minut poznije bylo ok...podobno u kazdego to jest ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
U mnie wyskakuje "pobieranie informacji o wersjach aplikacji..." i pisze "prosze czekac" czekam z minutke i wyskakuje jakis Blad sieciowy:/ jeszcze poczytam o tym moze uda mi sie zrobic:]
|
|
HEHE juz zrobilem wzroaj przypadkiem wylaczylem GPRS a dzis tego nie zauwazylem:] I teraz jest juz dobrze:]
|
|
hehe:} ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
dostalem maila od biura obslugi abonenta "Witam Uprzejmie informuję, że jeżeli pobierze Pan już stosowną aplikację koszty korzystania z EraGG można przedstawić chyba najbardziej przejrzyście następująco: - subskrypcja - 1 zł z VAT za 7 dni, - pierwsze 7 dni bezpłatnie, - korzystanie z aplikacji (wysyłanie \ odbieranie wiadomości - bezpłatne - brak opłaty za transmisję danych)." ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Chloera a jak to teraz anulowac?? Wysylam sms o tresci GG ANULUJ tak jak mowili na numer 8089 a oni mi odpisuja"badz w kontakcie ze znajomymi! przejdz na link i pobierz aplikacje EraGG" a nastepnego dnia przyszedl sms" Twoja subskrypcja uslugi Gadu-gadu zostala automatycznie przedluzona" i nie wiem jak to teraz badziewie wylaczyc. :(:(:(:(
|
|
czyli ogólne rzecz biorąć płace tylko złotówke ze 1 tydzien korzystania z gg.a za GPRS juz nie place za transmije danych ?
|
|
na to wychodzi...tydzien juz to mam to nic mi nie nabilo... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
no mi tez przez pierwszy tydzien nic nie nabilo:/tylko teraz nie mge z tego zrezygnowac napisalem juz do BOA i zobaczymy co mi na to poradza.
|
|
hmm...ja jeszcze troche bede mial ta usluge...a potem zrezygnuje i zobaczymy czy tez bede mial taki problem... a jak przyszedl ci sms ze konczy sie subskrybcja i zostanie odnowiona to probowales w tym czasie wyslac do nich tego sms'a? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
NO WLASNIE jak dostalem tego sms to wyslalem do nich zeby anulowac bo wogole zapomnialem o tym gg.
|
|
a co ci BOA przyslali? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
HEHE DO TEJ PORY CZEKAM NA ODPOWIEDZ:d
|
|
ja czekalem pare godzin... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
A ja juz 4 dni:D
|
|
W koncu BOA przyslali mi odpowiedz. hehe Wylaczyli gg. Pieniadze za 2 tygodnie beda zwrocone a do tego dostalem w przeprosiny 80 sms lub 20 min darmowych. hehe LOL
|
|
to chyba dobrze:) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |