Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
lakiernik |
Poszukuję dobrego zakładu blacharsko-lakierniczego żeby usunąć szkodę powstałą podczas kolizji drogowej (OC sprawcy)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: lakiernik |
Polecam Wieśka z Nowogrodu. Ma zakład na ulicy Porucznika Jarzyny. Robi dorbze i solidnie. Gość wart polecenia
|
|
Napisz do mnie na meila, dam ci namiar na najlepszego gościa, jakiego znam, i jest nie drogi, w Łomży na miejscu. makmarc@interia.pl Tyle aut, co on robi rocznie to hohohoho i jeszcze więcej by szukać, żeby ktoś tyle miał.
|
|
misiaczek1 radzę Ci nie korzysta z usług Panów Wieśków, Staszków, Heńków itp. naprawiających auta w stodole za domem. W Łomży i okolicy jest kilka działających od lat sprawdzonych zakładów są droższe, ale znacznie pewniejsze.
|
|
Polecam Pana Leona z Głębokiej Szosy (na Zambrów). Zawsze ma najlepsze blachy ze szrotu. Z uwagi na to, że nie płaci VAT-u, ZUS i inchych opłat oraz fakt, iż wszyscy pracownicy pracują u niego "na czarno" jest relatywnie tani. Co prawda nie wystawia żadnych niepotrzebnych kwitów takich jak rachunki, faktury czy gwarancje, ale za to jego praca jest godna polecenia. Niektóre naprawy często nie trzeba poprawiać. Nawet po upływie kilku miesięcy !! Żartobliwie napisałem ten txt, podpisując się pod słuszną uwagą Abcd. Także polecam legalne firmy. Dobrą opinię ma firma blacharska za stacją "PRIMA". ADALL
|
|
Salacki na Polowej
|
|
apropo to nie stodoła za domem tylko profesjonalny zakład lakierniczo blacharski
|
|
adall to i go zareklamowales.... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
moze zakład w Chojnach?? Dębowski Daniel, ewentualnie Sałata jak juz ktos wyżej wspomniał
|
|
"adall to i go zareklamowales...." ciekawe czy temat czytaja odpowiednie sluzby miejskie ;)
|
|
zgadzam sie z "ja" ;]
|
|
Ja mysle ze Kalinowski tzn. "baniak" na lipowej ma dobrywarsztat i dobze robi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |