niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rospuda - bis umyślnie

założyłem ten temat, pomimo tego, że już jest. Ale poprzedni poszedł w manowce. Uważam, że temat jest ważny, bo niedługa czeka go i nas (myślę o obwodnicy).
Nie jestem za oszołami tzw. ekologów. Jestem natomiast stanowczo przeciwko imbecylom decydentom. Fakt, obwodnica dla Augustowa jest jak powietrze potrzebna. Mieszkańcom, udręczonym mieszkańcom, jest już wszystko jedno, którędy pójdzie ta droga, byle poszła jak najszybciej. Oni już mają dość TIR-ów, tak samo jak ja tranzytu Al. Legionów.
Sytuacja wyszła li tylko z pazerności Białegostoku. To Śledziom należy podziękować za zaistniałą sytuację dążąc wszystkimi siłami, aby właśnie Via poszła przez Białystok. Można przecież było walczyć o Via przez Łomżę. Rząd i Unia by na to poszły. Bo droga Warszawa - Białystok i Białystok - granica z Litwą siłą rozpędu by poszła w drogę expressową. Nierozumieć Śledzi biedny Kali z Łomży.
O DZIĘKI WAM ŚLEDZIKI, ZA WASZĄ ZACHŁANNOŚĆ ZAPŁACIMY MY WSZYSCY POLSCY PODATNICY.
Nie - karę za obwodnicę powinien zapłacić pan Topczewski i s-ka z ograniczoną ilością poziomu oleju.
http://wiadomosci.onet.pl/1482818,11,item.html

ściemka wszystkim

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rospuda - bis umyślnie

W pełni popieram! Śledzie do konserwy!

edy

Święta racja.
Za to co się dzieje, za lata zmarnowane na głupie pomysły powinni zapłacić ze swoich pensji.
Przecież gdyby nie ta bandycka klika, prawdopodobnie mielibyśmy już rozpoczętą inwestycję Via Baltica przez Łomżę, a Augustów miałby obwodnicę po lewej stronie miasta, a nie przez bagna.
Forsują ten wariant przez Raspudę, bo łatwiej będzie im utopić (czytaj ukraść) miliony złotych dla siebie.
A, że trzeba będzie zapłacić też wielomilionową karę nałożoną przez UE?

Topcześ z Białego się śmieje:
To Wy zapłacicie! Nie ja! Ha. Ha!

Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży

Do konserw, jako śledź w oleju bo tego im bardzo brakuje. Tak to prawda, chodzi o kasę, o bardzo dużą kasę.

ściemka wszystkim

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org