Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tłumacz holederskiego przysiegły |
Potrzebuje przetłumaczyć dokumenty do samochodu i szukam tłumacza w Łomży lub okolicach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tłumacz holederskiego przysiegły |
Kiedyś widziałem szyld na ul. Nowogrodzkiej. Proponuję, abyś się tam przejechał i poszukał. Powodzenia!
|
|
Tłumaczyli mi kiedyś w Białym. Przefaxowałem dokumenty , a potem pojechałem tylko po odbiór. Szybko i tanio. 085-745-19-57 lub 660-732-046
|
|
Znajdziesz na Nowogrodzkiej 65c. kom. 602 766 694 pani Pyrcak. Powodzenia
|
|
dzieki spróbuje na nowogrodzkiej a jak nie to w białym trzeba bedzie kombinowac;)
|
|
Kilka lat temu też sprowadziłem autko z Holandii i tłumacza flamandzkiego znalazłem aż w Olsztynie.
|
|
Tak jak pisano wyżej na Nowogrodzkiej jest pani jak się nie mylę która jest tłumaczem niderlandzkiego.
|
|
Poszukujesz tłumacza przysięgłego języka niderlandzkiego (holenderskiego)? W Biurze Tłumaczeń Advance zapewniamy profesjonalne usługi tłumaczeniowe w tym języku, zarówno dla klientów indywidualnych, jak i dla firm. Oferujemy tłumaczenia przysięgłe, które są niezbędne przy oficjalnych dokumentach wymaganych przez urzędy czy sądy, jak również tłumaczenia pisemne, ustne, transkrypcje oraz tłumaczenie filmów. Jesteśmy specjalistami w zakresie wielu języków, w tym angielskim, niemieckim, włoskim, francuskim, hiszpańskim, portugalskim, ukraińskim, rumuńskim, czeskim, słowackim oraz oczywiście niderlandzkim. Nasze tłumaczenia są zawsze wykonywane z dbałością o najwyższe standardy jakości i terminowość. Każde zlecenie jest dla nas wyjątkowe, dlatego oferujemy indywidualne podejście i elastyczność w dostosowywaniu naszych usług do Twoich potrzeb. Cenimy sobie transparentność, więc zapraszamy do bezpośredniego kontaktu, abyśmy mogli przedstawić Ci szczegółową ofertę oraz wycenę. Zainteresowany? Odwiedź naszą stronę Biuro Tłumaczeń Advance i dowiedz się więcej o naszych usługach lub skontaktuj się z nami bezpośrednio. Niezależnie od tego, czy potrzebujesz tłumaczenia dokumentu, czy też szukasz wsparcia w tłumaczeniach ustnych, jesteśmy tutaj, aby Ci pomóc. https://www.advance-mk.pl/tlumacz-przysiegly-jezyka-holenderskiego.html
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |