niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Nie do wiary"

Co myślicie o programie "Nie do wiary" ?
Dowiedziałam się że tvn postanowiło wstrzymać jego produkcje i nie będą już emitowane premierowe odcinki.Miałabym prośbę.Jeśli jesteście sympatykami tego programu i chcielibyście aby nadal byl emitowany,wyślijcie prośbę do tvn.Oto kontakt: widzowie@tvn.pl Ja już napisałam.Nie wiem czy to coś pomoże ale zawsze warto spróbować .Dzięki za każdy mail !!

ula

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Nie do wiary"

Ludzie sobie cos uroją w głowie... i potem sie rodzą zjawiska nadprzyrodzone...:P Ale czasem fajnie sie oglądało...

Fajnie sie oglada....dużo smiechu i wogóle :-)

Taa te historie o skarbach III rzeszy, bursztynowych komnatach, duchach, zjawiskach paranormalnych to był niezły kabaret :D.
Tak wogóle to tego typu programy lecą czasami na którymś z Discovery.

tak samo potrzebne jak ta spuscizna czeslawa o tych powrotach nad narew.... ja juz raz mu napisalem ... ty wes namiot, wedke i kocyk co by ci w nocy zimno nie bylo i wracaj sobie nad ta narew skoro ja sobie tak oblubiles :D

geeeEEEeeeeEEEeeEEEepard CZESTER !!!!

Tak, bo każde niewyjaśnione zjawisko powoduje strach (tak jak w śrdniowieczu) i najlepiej o tym nic nie wiedzieć i spokojnie źreć kiełbasę i popijać piwkiem. To taki prosty i swojski światek.

Zbych

sama fantazja...

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Fantazja moze i była na początku,teraz poważniej podchodzą do tych rzeczy i gówno się na tym znacie w/w !!!!!!!!!!!!!!

ula

ty sie znasz!!!! jestes chyba jedyna osoba ktora to gowno lubi....fantazja fantazja i jeszcze raz fantazja!

A gdyby nawet - to wyobraźnia i fantazja to motor rozwoju człowieka i cywilizacji... Piwożłopy!

Zbych

Ludzie to świadczy o Was (sceptykach) że nie jesteście inteligentni i tylko Wam w głowie jak się napić i zarobić w Anglii :)

pozdrawiam ludzi ciekawych życia

oooo ale o co teraz chodzi? bo nie kumam...? to jest temat o osobach wierzacych w te fantazje z nie do wiary....? czy o osobach, ktore jada do roboty ? bo nie kapuje juz...

Uwielbiałem ten program...

Na początku facet z mucha z głosem jakby odkrył Atlantydę mówił:
"... Od niepamiętnych czasów ludzie zastanawiali się czy prawde mówią podania o dżinach.."
tu przebitka i patrzy w drugą kamere poprawiając przymałe okularki
"...rodzina Kowalskich z Pcimia od dawna podejrzewała że w ich barku dzieje się coś niepokojącego"
REKLAMA
Nastepnie pseudo reportaż z lektorem mówiązym z off-u:
"Pojechaliśmy do Pcimia, małego miasteczka aby spotkać się z rodziną Kowalskich u których w barku straszy..."

itd itp

I na koniec mój ulubiony Pan (tradycyjnie wiercąc się od kamery do kamery, majac za plecami biegające panny, które sprawiają wrażenie że nie zdążyły ładować taczek):

" w butelce Kowalskich był tylko gin (lubelski). Mimo wielu prób nie odnaleźliśmy dżina z bajki. Ale to nie znaczy że nie istnieją...)

NIE DO WARY ;)

o to chodzi ze żyjemy w problemach które wogóle nas nie rozwijają, staramy się "przetrwać" korzystając z "przypadkowych" rozrywek. Ludzie którzy choć w 1% nie wierzą w sprawy podobne do NIE DO WIARY są dziwni... ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org