Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Nie do wiary" |
Co myślicie o programie "Nie do wiary" ? Dowiedziałam się że tvn postanowiło wstrzymać jego produkcje i nie będą już emitowane premierowe odcinki.Miałabym prośbę.Jeśli jesteście sympatykami tego programu i chcielibyście aby nadal byl emitowany,wyślijcie prośbę do tvn.Oto kontakt: widzowie@tvn.pl Ja już napisałam.Nie wiem czy to coś pomoże ale zawsze warto spróbować .Dzięki za każdy mail !! ula
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Nie do wiary" |
Ludzie sobie cos uroją w głowie... i potem sie rodzą zjawiska nadprzyrodzone...:P Ale czasem fajnie sie oglądało...
|
|
Fajnie sie oglada....dużo smiechu i wogóle :-)
|
|
Taa te historie o skarbach III rzeszy, bursztynowych komnatach, duchach, zjawiskach paranormalnych to był niezły kabaret :D. Tak wogóle to tego typu programy lecą czasami na którymś z Discovery.
|
|
tak samo potrzebne jak ta spuscizna czeslawa o tych powrotach nad narew.... ja juz raz mu napisalem ... ty wes namiot, wedke i kocyk co by ci w nocy zimno nie bylo i wracaj sobie nad ta narew skoro ja sobie tak oblubiles :D geeeEEEeeeeEEEeeEEEepard CZESTER !!!!
|
|
Tak, bo każde niewyjaśnione zjawisko powoduje strach (tak jak w śrdniowieczu) i najlepiej o tym nic nie wiedzieć i spokojnie źreć kiełbasę i popijać piwkiem. To taki prosty i swojski światek. Zbych
|
|
sama fantazja... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Fantazja moze i była na początku,teraz poważniej podchodzą do tych rzeczy i gówno się na tym znacie w/w !!!!!!!!!!!!!! ula
|
|
ty sie znasz!!!! jestes chyba jedyna osoba ktora to gowno lubi....fantazja fantazja i jeszcze raz fantazja! ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
A gdyby nawet - to wyobraźnia i fantazja to motor rozwoju człowieka i cywilizacji... Piwożłopy! Zbych
|
|
Ludzie to świadczy o Was (sceptykach) że nie jesteście inteligentni i tylko Wam w głowie jak się napić i zarobić w Anglii :) pozdrawiam ludzi ciekawych życia
|
|
oooo ale o co teraz chodzi? bo nie kumam...? to jest temat o osobach wierzacych w te fantazje z nie do wiary....? czy o osobach, ktore jada do roboty ? bo nie kapuje juz... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Uwielbiałem ten program... Na początku facet z mucha z głosem jakby odkrył Atlantydę mówił: "... Od niepamiętnych czasów ludzie zastanawiali się czy prawde mówią podania o dżinach.." tu przebitka i patrzy w drugą kamere poprawiając przymałe okularki "...rodzina Kowalskich z Pcimia od dawna podejrzewała że w ich barku dzieje się coś niepokojącego" REKLAMA Nastepnie pseudo reportaż z lektorem mówiązym z off-u: "Pojechaliśmy do Pcimia, małego miasteczka aby spotkać się z rodziną Kowalskich u których w barku straszy..." itd itp I na koniec mój ulubiony Pan (tradycyjnie wiercąc się od kamery do kamery, majac za plecami biegające panny, które sprawiają wrażenie że nie zdążyły ładować taczek): " w butelce Kowalskich był tylko gin (lubelski). Mimo wielu prób nie odnaleźliśmy dżina z bajki. Ale to nie znaczy że nie istnieją...) NIE DO WARY ;)
|
|
o to chodzi ze żyjemy w problemach które wogóle nas nie rozwijają, staramy się "przetrwać" korzystając z "przypadkowych" rozrywek. Ludzie którzy choć w 1% nie wierzą w sprawy podobne do NIE DO WIARY są dziwni... ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |