niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Fotki na 4lomza

Patrze na te fotki z Giełczyńskiej ((i nie tylko)) i w łeb zachodzę, kto Wam te pstryki podsuwa?.Jakośc tragedia.Chyba że pstrykane tel.kom.Płacicie za to?.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Fotki na 4lomza

jak te fotki maja w/g ciebie tragiczna jakosc to proponuje zainwestowac w dobre okulary bo chyba masz problem z oczami

tomekk: akurat w przypadku giełczyńskiej stefanek1 ma rację. brak ostrości a niektóre są również rozmyte. http://www.4lomza.pl/fotogaleria.php?id=28054

stefanek1: zdjęcia na forum są OK. poza tym jak masz zdjęcie dotyczace danego tematu samemu mozesz dosłać a na pewno zamieszczą je na stronie. sam kiedyś dałem.

To niech ten tomek zrobi lepsze a foty są dobre nie najlepsze ale dobre.
A co on fotograf,że ocenia??

to nie ja pisałem że te foty są "tragedia", zdjęcia jak każde inne

a ty jesteś fotograf że oceniasz?

Mysle, ze do oceny jakosci i ostrosci fotografii wystarcza oczy i jakies tam poczucie estetyki, a nie wyksztalcenie fotograficzne. tomekk: a to Ty te zdjecia robiles, ze tak sie denerwujesz?

tomek sorki

tak ja je robiłem na kliszy z biedronki dlatego taka kiepska jakość :D:D nic nie widać na nich dobrze że napisali nazwę ulicy bo by chyba nikt sie nie domyślił gdzie to jest

Masz zjechany stary komp, ze starą zjechaną kartą graficzną, a o twoimi starym, zjechanym, ledwo cos wyświetlającym monitorze nie wspomnę i dlatego wydaje ci się że te zdjęcia są słabe bo to że 1 na 100 się trafi to nie znaczy że wszystkie takie są. Dobra rada dla ciebie o ile cię stać zainwestuj se 2.500 zł w nowego kompa i git wszystko cool. No chyba że cię niestać.

Inwestycja w okulary, w kompa, nie zmieni fotki.

Nie bedac specem w dziedzinie fotografii, nie zabieram wiec glosu w tej oto dyskusji. Jednak tak przy okazji chcialbym zwrocic uwage na inne zdjecia w fotogalerii 4lomza, a to te przepiekne fotki zimowego pejzazu z Lomzy i okolic wykonane przez Pana Adama Babiela.
Szczegolnie przypadly mi do gustu te widoki z miejscowosci polozonych w gornym biegu Narwi - okolic, nota bene, zawsze bliskich memu sercu. Duuuze dzieki Panie Adamie!
A tak nawiasem, czy ktos wie czy ten prom w Rakowie (Czachach?), ujety na jednym z tych zdjec, czasami nie 'przywedrowal' tam z pobliskiego Krzewa? Bo jak mi sie wydaje, kiedys tego promu tam nie bylo, a za to byl taki wlasnie w Krzewie. Ot, tak z ciekawosci.
Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam,
wychu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org