Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zmiany klimatyczne to nie bajka! |
"Czas połowicznych rozwiązań minął. Zbliża się dzień, w którym przemiany klimatyczne wymkną się spod wszelkiej kontroli. Nadszedł czas na rewolucję w polityczny działaniu" - powiedział prezydent Francji Jacques Chirac, otwierając w Paryżu międzynarodową konferencję ekologiczną. Jego propozycję utworzenia wyspecjalizowanej Organizacji Ekologicznej ONZ (skrót nazwy angielskiej UNEO) poparł niemiecki minister ochrony środowiska Sigmar Gabriel. http://wiadomosci.onet.pl/1478590,16,item.html Specjaliści mówili o tragicznych zmianach w klimacie już kilka lat temu. Dopiero teraz rządy zauważyły, że problem jest jak najbardziej rzeczywisty. A Wy zastanawialiscie sie, co każdy z Was może zrobić dla samego siebie i całej ludzkości? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zmiany klimatyczne to nie bajka! |
film "Pojutrze" polecam ;)
|
|
A Ty Kefas co na to?
|
|
To te żółte brudasy najbardziej niszczą świat razem z brudnymi Stanami , nie dość ,że zniszczą siebie to i przy okazji białą czystą Polske .
|
|
Zagrożenie dla całej ludzkości stanowią informatycy. Powinni być skutecznie izolowani. Ciągle stwarzają jakieś nie przewidywalne źródła energii. Mój komp to się tak grzeje, że stopił cały lód na parapecie za oknem. Uważam, że w skali mikrośrodowiska spowodowało to podniesienie się wód gruntowych o jakieś 0,0000001 mm. Jestem przerażony !! ADALL
|
|
<ziewa>
|
|
Hmm... no tak, podczas ostatniej zawieruchy czułam się niczym Meryl Streep w "Ze śmiercią jej do twarzy"...
|
|
WOW. Jestem w szoku. Ona żyje. I to w Łomży !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ADALL
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |