Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
policja |
proponuje ujawniac nazwiska i adresy policjantow lomzynskich niech huje sraja w gacie co się martwisz co się smucisz ze wsi jesteś na wieś wrócisz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: policja |
1. mieszka taki jeden na slowackiego 7 srodkowa klatka na ostanim pietrze po lewej pala z prewncji bije ludzi 2, sakoś jedna z gorszych pał w łomzy nie wiem gdzie teraz mieszka ale jego stara na slowackiego 6 pod nr 1 3 na slowackiego 8 na parterze mieszka pala co na dolku kanapki donosi 4 kolo odeku tez mieszka pała strasznie duza co się martwisz co się smucisz ze wsi jesteś na wieś wrócisz
|
|
Chyba wlasnie dopusciles sie przestepstwa, zamieszczajac na forum dane osobowe... Chyba nie sadzisz, ze jestes tu anonimowy? Na Twoim miejscu szybko prosilbym admina o usuniecie tego tematu, zanim ktos poleci do prokuratora z wydrukami z forum... Pomijajac juz fakt, ze wymysliles durny temat.
|
|
jazda
|
|
Dran racja......
|
|
Dran w głowie Ci się poprzewracało że on sie dopuścił przestępstwa. Mogą mu za to naskoczyć. mój świat - moja muzyka
|
|
Dran....jak juz napisal to niech sie sam o siebie martwi...tyczy sie to tez innych... i widac, ze koles tez na slowackiego mieszka... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Takie dane to można z książki telefonicznej przepisać. Imion i nazwisk nie ma więc... -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
ale swojaj droga temat beznadziejny...chyba jakies koszmary ci sie snily jak byles maly
|
|
Dlatego napisalem "chyba" ;) Chociaz zastanawiam sie, czy koniecznie trzeba podac imie i nazwisko, zeby to podpadalo pod dane osobowe. To tak, jakby ktos napisal, ze ten markac z forum to mieszka na ulicy tej i tej, pod numerem takim i takim i jak ktos sobie zyczy to moze isc mu natluc... Nie wiem, czy nie mozna sie o cos takiego przyczepic.
|
|
bandytów dużo na swiecie jest
|
|
smutny internetowy kozaczek. jak ma cos do jakiegos policjanta to niech pójdzie i mu w twarz powie sram na takich i ich HWDP
|
|
jak przyjade do lomzyniewa to powiem i hujj w dupe psom
|
|
przecież widzicie chyba, że to pisze klient, który widnieje nade mną. Strasznie odważny jest bo akurat zapewne poza Polską - dorabia obcych policjantów. Wiedzę jakąś tam ma, bo sam mieszka na stałe na Słowackiego. I jak sam zapowiada, jak przyjedzie do Łomży to pójdzie do mamy i szepnie: chwdp. Po czym dostanie ścierą po mordzie od starszej i tyle..... Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
dobre !!!
|
|
Wiesz co hansklos?? Na miejscu tych policjantów teraz tak bym Ci wpie...lił że nastepnym razem myślałbyś co piszesz! Skoro wiesz gdzie mieszkają i skoro są tacy źli to idz kur.a i powiedz im to w twarz!!Po jasną cholere trujesz nam tu dupe na forum !!??
|
|
Psy są dobre ale tylko Labradory.
|
|
CHWDP
|
|
hans buhehheheheh i na co ty liczysz?? coś ci to dało ??? Autor: hansklos (88.147.14.---) Data: 06-01-07 13:06 proponuje ujawniac nazwiska i adresy policjantow lomzynskich niech huje sraja w gacie... ale po co chcesz ujawniać te dane?? Każdy wie gdzie są byłe i teraźniejsze bloki policyjne. Masz jakiś problem to jedź na woj.polskiego oni tam siedzą non stop.
|
|
"niech huje sraja w gacie" heh, a to niby czemu? ps. jest dwoch hans-klosow? ten sam dostawca neta..
|
|
hansklos po wpisie widac ,ze malo tych batow dostales -ale nic straconego , wszystko przed toba! bagrmosen
|
|
Hansklos...a skad ta twoja akcja? Na dolku ostatnio siedziales....?Ktos sie wreszcie toba dziecko porzadnie zajal...? ...no na szczescie to sie czasem zdarza....bo takich jak ty BOHATEROW trzeba krotko trzymac... I moze wez sie do roboty a nie ludzi napastujesz... A tak swoja sroga...to mam nadzieje,ze ten nasz wymiar sprawiedliwosci jaki jest to jest...ale znajdzie cie i pokaze ci gdzie jest twoje miejsce... trawniki na rondzie grabic a nie nasylac podobnych sobie na rodziny ludzi, ktorzy tobie nic nie zrobili... Moze nie idealni, ale ci policjanci...brania normalnych ludzi przed takimi jak ty!!!!
|
|
Monika Monika Monika co ty pie******
|
|
przepraszam policje głupi nr to był ale sie chyba nic nikomu nie stalo koledzy mi kazali tak napisac
|
|
Coo? Jaja sobie robisz czy ty to naprawde gadasz?
|
|
Co opamiętał się człowiek ,i tak tego tematu nikt nie brał na poważnie ;) Chyba ,że mieczkoś997
|
|
widac, ze koles sie wystraszyl....a nie, ze koledzy kazali mu tak napisac... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Boże co za debil zakładał ten post!!!! Kozaczek, niespełnione dziecko w kapturzyku, które sterczy dniami i nocami w klatce ze swoimi ziomkami. Zdenerwował się biedy bo legitymowali go, a teraz strasznie kozaczy. Oj żeby tak naprawdę poczuł pałę na swoim grzbiecie, zrozumiałby co jest dobre a co złe. No cóż tylko współczuć takim kozaczkom z gimnazjum, że taki świat dla nich niedobry, a oni są panami za swoimi kolegami hiphopami z teledysków. Oj biedulki, biedulki......
|
|
hansklos zlewa się z Was pisząc że przeprasza. proponuje ignorowac tego typu tematy i temu podobne wypociny małolatów to mój ostatni post w tym temacie
|
|
Czy aby na pewno Hansklos i Hans Klos to ta sama osoba...? -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
A co wy ***** tych konfidentów bronicie<chwdp> Chwdp niech zdychajo
|
|
a ja proponuję aby Policja zajęła się tym postem bardzo poważnie. Nie wyobrażam sobie publicznych gróźb karalnych (w świetle prawa to poważne wykroczenie). Wskazywanie adresów i nawoływanie do czegoś tam ?? No właśnie......... do czego młody człowieku nawoływałeś ? Proponuję nie tolerować łobuzerstwa, zwłaszcza wsród ludzi młodych ! Wolę mimo wszystko na osiedlu patrol Policji niż gówniarzy w kapturach. Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
A ja proponuję, aby Policja zajęła się swą pracą bardzo poważnie. I nie ganiała ludzi z psami bez smyczy, tylko do q... nędzy odnalazła wreszcie mój rower, bardzo charakterystyczny, który jakiś dzieciak rąbnął mi z piwnicy parę lat temu. Pozdro.
|
|
ja bardzo lubie polcjantow to chlopcy mnie zmusili ze jak nie napisze to dostane
|
|
"chlopcy" ? ... ;D
|
|
Wombat mafii pruszkowskiej też nikt na początku nie traktował powaznie a skutki jej działania znasz sam :) tak wiec ja staram sie wszystko traktowac powaznie :) A temat jest przykładem zwykłego ludzkiego idiotyzmu...
|
|
P.S -hans klos nie chce Cie straszyc ale bedziesz miał problemy przez umieszczenie tego tematu... ;/ Pozdro
|
|
hansklos jesteś idiotą! Ameryki nie odkryłem bo pewnie to wiesz... mój świat - moja muzyka
|
|
Miczkoś997 pajacu jak cie spotkam na osiedlu to........ chłopak w kapturze (skojarzyłem cie w koncu!!!)heheh
|
|
to co ??
|
|
hansklos: piszesz na "sakosia", bo pewnie kilka razy cie zatrzymał. Szkoda, że przy okazji porządnie ci nie wpier_dolił bo może wtedy byś się czegoś nauczył szczylu T A S M A N
|
|
post ten zostal napisany pod nieobecnosc i bez wiedzy wlasciciela komputera
|
|
trzymaj rower przy dupie to ci go nikt nie ukradnie stanos
|
|
11111 lepiej nie odpisuj mieczkosiowi997 na te "to co??" bo ci sprawe założy za zastraszanie...
|
|
hansklos to pewnie jakiś gimnazjalista z kompleksami, a jeżeli jest starszy i tworzy wypowiedzi o takiej treści to mu szczerze współczuje. I tak w gwoli wyjaśnienia to się pisze "****" a nie "***", więc skoro już piszecie ten tandetny slogan to piszcie go poprawnie ;]
|
|
Autocenzura :-] Pisze się " C+H+U+J" a nie "H+U+J"
|
|
"H+Ó+J"
|
|
raz go zmusili, a raz bez zgody wlasciciela? no, no czekamy na nastepne odpowiedzi... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Winę ponosi admin,że nie usunął takiego tematu ... Pzdr dla niego :)
|
|
Powinien tu być jakiś stały admin lub moderator ,który by kasował i cenzurował takie śmieszne tematy
|
|
niektóre śmieszne są wypowiedzi.... Niektórzy nawet nie mieli do czynienia z policją i się przyjeła beznadziejna moda na CHWDP. Żal mi tyhc którzy tak piszą.
|
|
Dokładnie :)))
|
|
Biernaczento : zgadzam się. Ludzie piszą "CHWDP" choć tak naprawdę Policja im nic nie zrobiła. Nie mówię, że każdy policjant jest idealny bo owszem zdarzają się czarne owce, ale to nie powód aby w kierunku wszystkich słać "CHWDP". Moim zdaniem to takie uogólnienie które niczemu nie służy.
|
|
A no właśnie nic nie zrobiła........ ;)
|
|
te cale hwdp...to ta banda gnojow co tam mowia...to nawet nie wiedza co to znaczy.... przyszlo to zza oceanu...a ulozyli swoje.... Wobmbat...a zaplacilbys mu? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Mówią CHWDP (a często tylko piszą bo nieodważą się powiedzieć tego w oczy policji) bo wszyscy to robią...
|
|
he obrazalscy bo ktos napisal chwdp . pewnie 3/4 tego forum to psy, a jak nie to przynajmniej maja psa w rodzinie. dlatego tak sie bulwersuja jak ktos mial kontakt z tymi szujami to dobrze wie ze te chwdp im sie bardzo nalezy. oni nie musza zajsc za skore, nawet kiedy maja robic to co do nich nalezy i tak im nie wychodzi (partactwo) a z tego co widac wiekszosc mlodych psow to chlopcy ktorzy byli dreczeni w mlodzienczych latach, tak czy siak CHWDP (hh nie slucham buchow tez nie jaram)
|
|
Zarzuty umyślnego zagrożenia w ruchu lądowym i przekroczenie uprawnień służbowych usłyszał wczoraj w krakowskiej prokuraturze były policjant z Mielca, który przyczynił się do śmierci 25-letniego Dawida K. - Henryk P. nie przyznał się do winy i odmówił składania wyjaśnień - poinformowała Bogusława Marcinkowska, rzecznik Prokuratury Okręgowej w Krakowie. Byłemu policjantowi grozi do ośmiu lat więzienia. Przedstawienie zarzutów Henrykowi P. ma związek z tragedią z września ubiegłego roku. Dawid K. zginął pod kołami autobusu. Według policji jechał on motorem z nadmierną prędkością, nie zatrzymywał się na wezwania. Na widok radiowozu, który konwojował autobus wiozący mieleckich kibiców z Tarnobrzega, nie zahamował i przewrócił się. Motocykl uderzył w radiowóz, a Dawid wpadł pod autobus. Według kibiców jednak to policyjny radiowóz specjalnie zatarasował drogę jadącemu motocykliście, a policjanci otworzyli drzwi, o które uderzył młody mężczyzna. Prokuratorskie śledztwo potwierdza wersję kibiców. Jak mówi rzecznik Marcinkowska, o przedstawieniu zarzutów zdecydowały dwie niezależne opinie biegłych, na podstawie których wykonano rekonstrukcję wypadku. - Naszym zdaniem 25-letni Dawid K. zginął z winy policjanta. Musimy wykonać jeszcze szereg czynności procesowych, ale dla dobra śledztwa nie ujawniamy szczegółów. W lutym 2007 r. powinniśmy skierować do sądu akt oskarżenia - dodaje Marcinkowska. Po tragedii Henryk P. przeszedł na emeryturę. OBY BYŁO 8 LAT !!!
|
|
dobry raz był kozak co to nie on i takie tam pierdoły (oczywiście i HWDP) raz dostał w dziure stracił telefon, miał iść po znajomków, zemścić się i przyjechał za pół godziny he z........... policją i ze łzami w oczach, paluchem pokazywałk to go "zbił" he nawet pies się z niego śmiał dużo takich co krzyczą, pokazują łapami ale tylko jak koledzy patrzą i najlepiej na klatówce przy zgaszonym świetle pozdro
|
|
Wombat nie mówmy o tym zdarzeniu o policjancie tylko o człowieku... Tragedie sie zdarzaja,a człowiek ten przyznał sie do winy.Codziennie ginie wielu ludzi lecz media nie pisza czy to z winy sprzedawcy,mechanika samochodowego czy piekarza...
|
|
Mieczkoś społeczniaku idź na psy i powiedz ze taki temat jest na forum lamusie Jest kurw* duzo osób którym te szmaty nic nie zrobiły i wykrzykuja kurw* hwdp a póżniej napierdala*ą z dupy na psach ale i tak propagujcie to hasło Te młody skurwysy*y są najgorsze w szkole zabierali im kanapki a teraz kozacza ale po cywilnemu boja sie z chawiry wychodzić Bójcie się kurw* !!! NIENAWIŚĆ DO POLICJI TAK ZOSTAŁEM WYCHOWANY
|
|
Wiesz co 11111, ja tam z policja wspolnego nic nie mam, nic mi nigdy zlego nie zrobili, ani i nic dobrego, wiec mi to lata. Ale smieszy mnie wlasnie to, jak mnostwo malolatow biega i krzyczy CHWDP jak nikt nie slyszy, a w razie czego uszy po sobie. I niezupelnie jest tak jak piszesz, z mlodymi policjantami. Bo z tego co znam paru to wiem, ze znakomita wiekszosc malolatow kozaczacych chocby na forum, dostalaby ostre wciery jakby chciala z nimi sie sprobowac "prywatnie". I maja normalne podejscie do pracy, sami sie wkurzaja czesto ze czesc starych policjantow ma zryta banie i powinni juz dawno odejsc. Mozesz sobie poprawiac humor mysla jak to do policji ida tylko zahukane niedorajdy. Zebys tylko naprawde nigdy od nich nie potrzebowal pomocy w razie czego. A ogolnie co do policji, no coz, trzeba przyznac ze prace maja i ciezka i niewdzieczna. A ze to moze siasc na psyche po jakims czasie to ja sie nie dziwie, po 10 latach w takiej robocie, to pewnie nie jeden by sie zmienil. Jak wszedzie trafia sie tez osobnicy, leczacy kompleksy przez pokazywanie wszystkim "kto tu rzadzi", tyle ze w tym zawodzie maja niestety wieksze pole do popisu. Mysle, ze gdyby obecnie przy naborach faktycznie solidnie podchodzono do tematu testow psychologicznych, to za pare lat mielibysmy szanse na znaczne zmniejszenie skali tego zjawiska. Pamietaj, ze moze i z policja zle, ale bez nich dopiero mielibysmy tu prawdziwy dziki zachod. Zreszta nawet tam ktos pilnowal porzadku.
|
|
Tak naprawdę, to połowa z Was płacze w poduszkę, gdyż tym policjantem chciałaby zostać. Ale niestety: albo latek za mało albo po kilku latach spędzonych w podstawówce nie chcą przyjąć. Wychowaliści się na amerykańskich filmach, w których jest zawsze coś o wspaniałych glinach i po nocach marzycie aby jednym z nich być!! Ale niestety, teraz w policji już nieudaczników i nie umiejących napisać po polsku - nie przyjmują. Zostało tylko bazgranie na murach i pisanie na mamusinym kompie: CHWDP. Smutne. ADALL
|
|
cała prwawda w dwóch postach wyżej !!!
|
|
dobrze chłopaki napisali,policja musi byc ,a ze jest troche nieudolna,to niestety jak całe panstwo.co do możliwości sie tam dostania to normalnie wszyscy wiedza ze bez dobrych plecow to tylko stracisz czas na jakis egzaminach,takze nie ogolniajcie.moze i kiedy myslałem zeby isc do policji,ale szybko se to z głowy wybiłem,nie mogłbym byc pionkiem w jakis układach albo pucowac sie non stop do komendanta,a niestety tak jest widziałem na własne oczy,kilku psow moze i jest konkretnych ale duza czesc to banda nieudacznikow,powinnii na słuzbe zapierd...w pampersach,obsrance i tyle,nie lubie policji choc wiem ze byc powinna,policja tak ale nie w tej formie,dla mnie w policji to powinni byc kaciki,charakterni,a nie takie niedojdy.
|
|
No masz racje, chociaz ja sadze ze jakies proporcje musza byc. Ktos sie tez musi babrac w papierkach itd. A ludzie charakterni, kaciki jak to piszesz, obrotni, z lbem na karku i niesklonni do podporzadkowania sie przelozonym/przepisom, zwykle kieruja sie tym co dla nich dobre a nie dobrem ogolu, wiec problem moglby byc taki, ze szybko zaczeliby wykorzystywac prace do wlasnych interesow, o co zreszta i teraz sa pretensje do policji. Tak wiec obsadzenie wszystkich stanowisk takimi osobami, dopiero stworzyloby potwora. Oczywiscie tacy ludzie sa w policji potrzebni na niektorych stanowiskach i pewnie paradoksalnie to do nich jest najwiecej pretensji. Bo o co miec pretensje do takiego "nieudacznika", jak to piszecie? Przeciez nikogo nie pobije, nie robi problemow, bo sie boi... Pretensje to moga miec do takiego najwyzej koledzy z pracy, ze w razie czego ich tylka nie ochroni...
|
|
moze te mlodociane gnojki mi wytlumacza co to znaczy te hwdp? bo z tego co wiem to sami nie wiedza...a jezeli mowia cos tam to nawet nie jest prawda to co znaczy....ten skrot przybyl zza oceanu i teraz debile uzywaja go....naogladaja sie filmu z 50 centem i kozacza...idzie takich gnojow banda (z 10 osob) dra sie do radiowozu hwda a radiowoz tylko zwolnil a jak pouciekali ...malo sie nie posrali w biegu...inny przypadek...tylko troche starsi...idzie banda...i kolesia zepchneli z chodnika...koles sie wkurwi i wyjebal jednemu...to i reszta uciekla... (JAK JESTESCIE KOZAKI TO IDZCIE POWIEDZCIE TO POLICJI PROSTO W TWARZ, ZOBACZYMY CZY WTEDY KOZAK BEDZIESZ!) a jakby policji nie bylo...to co? kozaczki by tu ludzi bronili przed takimi samymi kretynami jakimi sa? czujcie sie idioci! pare osob tu tylko jest starszych i z rozumem...reszta to 14 letnie dzieci...i bez rozumu w glowie tylko gdzies w szafce schowanego...slowa poprawnie napisac nie umieja... az smutno sie robi, ze takie dzieci chodza po ulicach... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
CHWDP - Chonor w duszy polaka. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Sorry za błąd, ale to nie moje tłumaczenie, a z Internetu zachowane w oryginale :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Jak jesteście tacy cwani to wstąpcie do policji i zobaczycie jakie mają tam słodkie życie. Większość tych dzieciuchów , co krzyczą chwdp nie zdała by testów sprawnościowych, nie mówiąc już o teście z wiedzy ogólnej albo psychologicznym. A hansklosa powinni konkretnie spałować, może by wyrósł na prawdziwego faceta !
|
|
jakiego faceta...jak on ma z 14 lat...przynajmniej intelektem tak pokazuje... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Heh proponuje juz nie pisać nic w tym temacie :) Niech idzie już do śmieci i niech zostanie zapomniany bo niektórym ludziom nie da się przetłumaczyć uwierzcie ;/ Trzeba poczuć na własnej skórze krzywdę i potem się dopiero docenia tych CH.W.D.P-owców.Ja staram sie tych dzieciaków jakos zrozumiec ( okres dojrzewania,mlodzienczy bunt... ) ,dorosną i zrozumieją ... ;) Pozdro
|
|
Ja chciałem się dostać do Policji, przeszedłem testy z wiedzy ogólnej i sprawnościowe, wyłożyłem się na psychologicznych (prawdopodobnie wyszło to że nie potrafię się podporządkowac poleceniom). Podobnie jak Dran znam kilku fajnych młodych policjantów z którymi miałem okazję się kilka razy "bić" :):):):):) i zaręczam, że większość internetowych napinaczy z tego forum dostałaby od nich wpierdol w ciągu kilkunastu sekund (ja też). Z tego co od nich wiem, Policja ma trudności w radzeniu sobie z młodzieżą, recydywa się nie stawia bo wiedzą czym to grozi (lanie, większa sankcja), a młodzi czują się bezkarni. Jestem za tym, aby użwać tych samych środków przymusu wobec 16 latków co wobec osób dorosłych (na przykład kajdanki) i za ciężkie przestępstwa przeciwko życiu i zdrowiu sądzić ich jak osoby dorosłe. Jakby tak jeden z drugim wyszedł z paki po iluś latach przecwelony to może dałby dobry przykład innym, że nie warto podążać jego drogą :-) a być może orientacja seksualna by sie też zmieniła i debil nie miałby potomstwa :-) PS: dla tych co zastanawiają się ile autor postu może mieć lat podpowiadam: jestem po 30 :-)
|
|
wiek wcale nie swiadczy o twojej inteligencji i doswiadczeniu zyciowym :]
|
|
za to twoj swiadczy z tego co widze. chyba ze masz wiecej niz 15 lat, to faktycznie cofam co napisalem. CHWDP biegaja i wykrzykuja tylko zakompleksione dzieciaki, bo koledzy robia tak samo i trzeba sie popisac... a w razie czego pelno w portkach. Policja jest zla, bo o dokumenty poprosila z pewnoscia i to jest ta wielka krzywda jakiej doznaliscie... Jak ktorys struga kozaka to i moze oberwie. Nie piszcie mi tu tylko, ze was przesladuja za szerokie spodnie, tez kiedys takie nosilem i nic mi jakos policja nie zrobila. Prawda jest taka, ze jak ktos powiedzmy zyje z przestepstwa i miewa problemy z policja, to nie bedzie sie wychylal i ryzykowal wpadki, zeby sobie pokrzyczec chwdp, wiec wyciagnijcie wnioski, kto sie najbardziej obnosi z ta nienawiscia do policji... 15 letnie kozaczki internetowe albo tacy, ktorzy tylko patrza kogo zlac i co zniszczyc, a im sie manto od policji akurat nalezy.
|
|
A może niech te kozaki, co piszą HWDP i by chcieli Policje sami spałować niech napiszą, co by robili jak by nie było Policji??? Każdy na Policje mówi psy, niebiescy,pały, ale każdy myślący człowiek na pewno nie powie fajnie by było jak by ich nie było, jacy są to są mają swoje porażki, ale również sukcesy i jak by ich nie było to wiadomo, że źle w każdym państwie by się robiło.
|
|
Nieczęsto kogoś chwalę na forum, ale kilka ostatnich wypowiedzi ma sens (oczywiście pomijam urząd skarbowy). Pozdro. ADALL
|
|
w każdym środowisku znajdzie sie jakas szuja,czy to kościoł szpital sejm czy policja,w kazdym tez mozna zobaczyc jakas namiastke człowieczenstwa,powiem tak hu...w dupe przekupnym psom,wywyzszajacym sie dzieki swojej posranej odznace,obsranym policjantom ktorzy przy awanturach ,bojkach juz wyjezdzajac ze swej budy włączaja sygnały liczac na to ze wszyscy pospierda....(fakt),rowniez hu...w dupe dla kleru ktory nie spełnia swojej misji w ktora tak bardzo wierza,agentom,hwd dla przekupnych niedouczonych lekarzy,dla politykow!.....chwała wszystkim psom ktorzy maja charakter,mimo władzy pozostaja soba,nie spia na patrolach za kotłownią szpitalna i tym ktorzy faktycznie maja jajca oby takich wiecej!chwała dla ksiezy ktorzy potrafia nauczyc przekonac podbudowac z robic to jedynie za bog zapłac,dla dobrych lekarzy tez chwała,a dla politykow zawsze środkowy palec!
|
|
Cos dla wszystkich "odwaznych" gowniarzy.... http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,3716838.html?nltxx=1077751&nltdt=2006-11-03-03-05 Szalikowcy gnębią córkę tropiącego ich policjanta Ośmioletnia Daria chodzi do Szkoły Podstawowej nr 18 w Rudzie Śląskiej Kochłowicach. To dzielnica, w której mieszkają kibice Ruchu Chorzów. W październiku na ławce przy boisku szkolnym ktoś wydrapał napis z jej nazwiskiem i pytaniem "I co ty k...o?". Podobne slogany pojawiły się też na murach okolicznych budynków oraz na ulotkach rozklejonych w autobusach linii 48. Inni uczniowie zaczęli drwić z Darii (...) Mężczyzna zawiadomił dyrekcję szkoły i domagał się szybkiej reakcji. Gabriela Różacka, dyrektorka szkoły, przyznała nam, że pamięta napis w szatni. - Mamy w okolicy wiele osób o takim samym nazwisku jak Daria. I nie jestem przekonana, że to było o niej - bagatelizuje. (...) Dziewczynka boi się bowiem chodzić do szkoły i często płacze. Zwierzyła się nawet ojcu, że nie chce się jej żyć. - Zabrałem ją do psychologa, to trochę pomogło - tłumaczy D. Albo wypowiedz jakiegos innego policjanta Moje dzieci też miały kłopoty w szkole tylko dlatego, że mają ojca gliniarza. Dlatego nie mówię czym się zajmuję, dzieciakom wytłumaczyłem, żeby nie chlapały jęzorem, gdzie tatuś pracuje i wygoniłem je na salę ćwiczyć. Byłem już tłumaczyć się za ich zachowanie, ale wolę to, niż gdy córka wracała zapłakana ze szkoły, bo po słowach "O, to córka gliniarza" napluli jej w talerz w szkolnej stołówce. To jest odwaga gosci typu Hans Klos i jemu podobnych wlasnie... Starcza im jej na znecanie sie nad 8 letnim dzieckiem. Qrwa bohaterzy w d... jeb... Nie starczy odwagi powiedziec w twarz gosciowi, to bogu ducha winne dziecko zmaltretuja. Myslicie, ze jest inaczej? To spojrzcie wyzej, co zrobil nasz bohaterski "kolega" Hans... podal adres matki jakiegos policjanta... z nadzieja, ze moze ktos wpier.... staruszce. Nie wiem jakim trzeba byc obsrancem, zeby tak postepowac. Dziwne, ze jeszcze chce sie tym sposobem wykreowac na bohatera taki zalosny pajac.
|
|
I niech mi ktos teraz powie, ze sie dziwi takim policjantom, ze komus wpier... pozniej za kozaczenie.
|
|
A dziwie się bo cie ***** nie mają prawa dotknąć . Ja ci zaraz mogę też wkleić kilkanaście artykułów , jak to policja wpier****** komuś , i "nie chcą co" zabiła lub doprowadziła do kalectwa człowieka nie zawsze winnego . Zresztą od tego jest sąd a nie pała .
|
|
Jakby ktos grozil mojemu dziecku, to pewnie bym wpierdolil bez zastanowienia, a przeciez jako zwykly obywatel nie mam prawa. Powiedz mi jak to jest, ze malolaci lamiacy prawo, maja pozniej pretensje do policji za to, ze poniesli konsekwencje? Liczac na nasze sady, to by zadnych nie poniesli. Ty bys Wombat chcial moc napluc w twarz policjantowi i zeby nie zareagowal, bo nie ma podstaw prawnych prawda? A artykuly mozesz mi tu wkleic, o tym jak policja szykanowala czyjes dziecko, zeby sie odegrac na rodzicu. Bo ze wypadki w trakcie jakichs akcji sie zdarzaja albo jakis gliniarz przegnie, to ja wiem. I z miejsca zaczynaja sie wtedy dochodzenia. A jesli takie sprawy nie sa traktowane wystarczajaco powaznie, to nalezaloby cos z tym zrobic, mamy przeciez teraz u wladzy prawych i sprawiedliwych... Ale to, ze grupa kiboli msci sie na jakims kilkuletnim dziecku, za to ze gliniarz ich rozpracowuje (zauwaz, ze nawet ich nie palowal ani nic takiego, tylko prowadzil przeciw nim dochodzenie), to juz jest zdrowe przegiecie. I to nie jest przypadkowe zrobienie komus krzywdy, tylko swiadome dzialanie z premedytacja zauwaz. Jak jestes takim milosnikiem prawa, to mogli go kibole do sadu podac nie? Albo zauwaz akcje z ostatnich dni... policjanta ciezko pobili, bo ich wylegitymowal za to, ze jechali nawaleni autobusem i darli mordy. I co? Nie bil ich przeciez, zgodnie z prawem postepowal... I ja ci powiem, ze sie osobiscie nie dziwie nawet reakcjom niektorych policjantow, jak maloletnie cwaniaczki na codzien ich prowokuja wyzwiskami, czy chocby zakladaniem tematow takich jak ten, a pozniej sie zala na brutalnosc. Jak to jest, ze ja przez tyle lat nie znam nikogo, kto dostal pala naprawde za nic? I napisz mi moze, jak sobie wyobrazasz pilnowanie porzadku przez policje? Biorac pod uwage dzialanie naszych sadow chociazby. Bo niby powinni byc skuteczni, a jednoczesnie powinni nic nie robic. Moze masz jakies ciekawe przemyslenia na ten temat, to chetnie poczytam.
|
|
moze by sie wreszcie "wilk" wypowiedzial, bo w sumie nie powinno rozmawiać sie o nieobecnych. :)
|
|
Zreszta podejrzewam, ze jakby sady zaczely dzialac tak jak powinny, to niejeden bylby zadowolony, ze skonczylo sie na paru palach przez plecy, bo jakby przyszlo rodzicom kolegium zaplacic np. za ublizanie funkcjonariuszowi, to dopiero by ojciec wpierdy spuscil. Albo tak np od razu odsiadeczka na pare miechow za udzial w bojce, czy niszczenie mienia... Byloby lepiej nie? Taka np zadyma na stadionie... od razu zarzut czynnej napasci na policjanta na sluzbie i pare latek za kratkami, fajnie co? Jeszcze byscie plakali, zeby wrocic do tego co jest teraz. Bo o taka bezkarnosc jak u nas naprawde ciezko...
|
|
Kolejny przykład cud młodzieży: http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8686543&rfbawp=1168718698.609 "Zarzuty usiłowania zabójstwa postawiła lubelska prokuratura dwóm 17-latkom Konradowi N. i Pawłowi N. podejrzanym o pobicie i zranienie nożem mężczyzny, który w autobusie zwrócił uwagę dziewczynie jadącej w ich towarzystwie. Ich koleżanka 17-letnia Aleksandra P. jest podejrzana o udział w pobiciu. Za usiłowanie zabójstwa 17-letniemu Konradowi N. i 17-letniemu Pawłowi N. grozi dożywocie. Prokurator skierował do sądu wniosek o tymczasowe aresztowanie Konrada N. i Pawła N. Obu przedstawiono także zarzuty udziału w pobiciu - poinformował zastępca prokuratora okręgowego w Lublinie Andrzej Lepieszko. Podejrzani 17-latkowie są już znani policji, wcześniej popełniali przestępstwa. Wobec Aleksandry P. prokurator zastosował dozór policyjny. Do napaści na 21-letniego mieszkańca Lublina doszło w czwartek późnym wieczorem w autobusie komunikacji miejskiej. Jak ustaliła policja, zwrócił on uwagę jednej z dziewczyn; chodziło o to, by przesunęła nogi z przejścia. Dziewczyna odpowiedziała wulgarnie i doszło do kłótni, a potem grupa nastolatków za mężczyzną wysiadła z autobusu i napadła na niego. Jeden z napastników zadał mu siedem ciosów nożem - w okolice klatki piersiowej i brzucha. 21-latek trafił do szpitala, przeszedł operację, jego stan lekarze określają jako ciężki, ale stabilny. Policję tuż po zdarzeniu zawiadomił anonimowy mężczyzna. Niedługo potem zatrzymano pięcioro nastolatków podejrzewanych o dokonanie napaści, czworo z nich było nietrzeźwych. Dwie dziewczyny, 16- letnia Katarzyna O. oraz siostra Aleksandry P. 15-letnia Nina P., po przesłuchaniu zostały zwolnione. Jak zaznaczył prokurator ich sprawą zajmie się sąd rodzinny. Policja zaapelowała o zgłaszanie się świadków tego wydarzenia, którzy mogą pomóc w ustaleniu wszystkich jego okoliczności." W latach '80 nie było czegoś takiego na taką skalę, Milicja zrobiłaby im z dupy "jesień średniowiecza". Amen.
|
|
Draniu, nie wiesz o czym mowisz myślisz ze teraz policja nie stawia odrazu zarzutow po zadymach, wyłapują przypadkowych ludzi tylko po to zeby poprawic statystkyki nawet jesli sąd dowiedzie tego ze ktos jest nie winny, to wyobraz sobie przez co trzeba przejsc.przesluchania, sankcje, poręczenia i szyderczy usmiech panów policjantów. z calej tej bandy szuj jest odsetek powaznych ludzi ktorzy chcą coś zrobić i zachowywać sie moralnie, ale co do reszty to dobrego słowa powiedzieć o nich nie moge KMWTW
|
|
A JA WAM WSZYSTKIM PROPONUJĘ ------------------ zaciag do POLICJI a potem porozmawiamy. bagrmosen
|
|
Nie chodzi mi o samo stawianie zarzutow, tylko o to, co by bylo gdyby po ich postawieniu sady skazywaly faktycznie na dluzsze odsiadki np? Bo teraz to mamy kpine, mozna miec 4 wyroki w zawiasach i chodzic po ulicy. Za napasc w kilku i sprzedanie komus kosy, mozna byc sadzonym np. za udzial w bojce z uzyciem niebezpiecznego narzedzia, a nie za usilowanie zabojstwa... Wiec policja moze sobie lapac, a bezkarnosc prawnie gwarantowana, mozna by powiedziec. To jak policja potrafi sie zachowywac w zwiazku z meczami to wiem i powiedzmy sobie szczerze, czy kibice sie zachowuja tak jak powinni? A dyskusja o tym, kto kogo prowokuje, moze przypominac ta pt. "co bylo pierwsze, jajko czy kura". Chociaz smiem podejrzewac, ze bez zjawiska agresji stadionowej, policja wogole nie musialaby tam interweniowac, ani nie prowokowalaby kibicow, bo niby czemu? Ze tak sie zmowili i upodobali sobie akurat kibicow pilkarskich na chlopcow do bicia? To glowa do gory, moze niedlugo im sie znudzi i przyczepia sie do fanow golfa? Co do odsetku powaznych ludzi w policji, to podejrzewam ze jest mniej wiecej tak jak w kazdym innym zawodzie. Bo czy jest jakis zawod, gdzie pracuja sami idealni ludzie? A jaki jest dla przykladu odsetek powaznych, spokojnych ludzi wsrod tych dreczonych szalikowcow np? Sadze, ze nie wiekszy? Wedlug mnie policja powinna cos robic jak najbardziej, bo to co sie dzieje na ulicach zaczyna byc przegieciem. Jak ja mialem nascie lat, to w modzie bywaly jeszcze solowki, teraz to juz sie skacze w 10 na 1, najlepiej jeszcze z nozami, bo sie nie tak spojrzal. Slyszales chyba dzieki czemu w NY udalo sie zaprowadzic porzadek, dlatego wlasnie, ze czepiali sie za najdrobniejsze pierdoly.
|
|
o ***** jaki temat buahahaha. skad ty sie urwales :D ? podaj odrazu swoj adres, im szybciej cie namierza tym lepiej :D
|
|
Co by nie mówić, porządek być musi i koniec !!. Chyba że ktoś lubi syfilis na własnym podwórku... ________ Malachit
|
|
Poczytałem sobie, uff ciężko było, nauczyiele języka polskiego się pewnie wstydzą, że ich uczyli. Widzę tu duże pole do popisu dla psychologów. Kompleksów masa i jak to wyprostować? ściemka wszystkim
|
|
czubek...to ciesz się ze jest to jeszcze jeden z miejszych tematów...
|
|
<hm, ale za to same swoje czuubki, kurde, a ja tyle szukałem towarzyszy w biedzie, a tu całe stado. ściemka wszystkim
|
|
guwnairze jedni! brac sie za ksiażki, wytrzec mleko z pod nosa!!, bedzie jeden i drugi grzeczny to i policji nie bedzie znać!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |