Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
OGRODZENIE - GDZIE MOŻNA ZROBIĆ |
WITAM CHCIAŁABYM ZROBIĆ ŁADNE KUTE OGRODZENIE KTO W ŁOMŻY SIĘ TYM ZAJMUJE POZDRAWIAM
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: OGRODZENIE - GDZIE MOŻNA ZROBIĆ |
w ogrodniczym na wojska polskiego pozdrawiam papatki
|
|
odradzam spaw-met na nowogrodzkiej!! partacze jakich mało. a wogóle po co Ci kute metalowe? to są spawane gotowe elementy odlewane na gorąco i się ładnie nazywają kute:P a tam nikt nic nie kuł:P badziestwo jakich mało:) widziałem w okolicach ulicy Chętnika ładne i nowoczesne ogrodzenie z drewna:) naprawdę ładna robota i nie trzeba malować co roku takiego ogrodzenia bigi2004
|
|
Apróbuj skontaktować się z p. Romanem Kowalewskim, Rycerska 2/31, telefonu nie znam, ale jest kowalem - wykonuje również ogrodzenia kute.
|
|
zaklad Springer, ulica Strusia, osiedle Kraska
|
|
a ten na spaw-met na nowogrodzkiej co z nim nie tak bo wydaje mi sie ze nieźle robio
|
|
właśnie wydaje ci się a to różnica Spiero:) uwierz mi,że partacz jakich mało bigi2004
|
|
W Mątwicy pod Nowogrodem jest zakład zajmujący się kowalstwem artystycznym. Może tam robią płoty? Trafisz tam skręcając od Łomży w lewo!! mój świat - moja muzyka
|
|
polecam zakład na starej Łomży Wiejska 9
|
|
na Krasce chyba robia i slyszalem ze dobrze, robi tez jakis facet na Kwadratowej ponoc dobrze i tanio
|
|
na przeciwko sklepu goska pod szyldem zakład slusarsko spawalniczy
|
|
witam ja robiłem ogrodzenie na ul. Łąkowej 1 (za ogrodomem) szybko i niedrogo, jestem bardzo zadowolony, tel. 692-148-426 do tego zakładu, facet nazywa się Dariusz Pijanowski daniel mycak
|
|
Moje ogrodzenie wykonała firma Dariusza Pijanowskiego. Również jestem bardzo zadowolona.Idealne wykonanie,ciekawe wzory do wyboru,ceny konkurencyjne a co najważniejsze bardzo miłe, indywidualne podejście do klienta. Naprawdę warto.POLECAM
|
|
W Mątwicy masz kute nie żadne odlewy i tym podobne.Przyjedź i zobacz jest duza wystawa. ;]
|
|
A jeśli potrafisz spawać to po prostu kup sobie części w http://www.kute24.pl/ i sam zaprojektuj optymalne ogrodzenie :)
|
|
Do autora mania 7208 chcesz zrobić reklamę mężowi na forum pewnie brak ci roboty i dostajesz głupoty <<<<
|
|
na ulotki nie stac to reklame robia na forum nic w tym zlego kuj zelazo poki gorace
|
|
Walduś spójrz na datę założenia tematu... To już prędzej gutek00 odkopał temat po 5 latach żeby wstawić reklamę. Myślą że dając reklamę jako odp w starym temacie to wszystko jest git. Bo nowy temat z reklamą jest automatycznie kasowany, a tu odkopie i jest super? Gdzie jest Admin?
|
|
Skąd on to wykopał po tylu latach fakt data jest jak piszesz ok sorry
|
|
Polecam od siebie ogrodzenia kute z powodu wytrzymałości. Może cena nie jest aż taka niska ale za to wynagradzają jakością. Polecam poczytać ten artykuł jeśli ktoś nie jest pewny :)
|
|
Odradzam zakład P.Pijenewskiego na Malej Krasce. Bardzo opóźnia sie z robotą, nie powinno to byc kowalstwo a ślusarstwo. Jedna wielu chała, brygada montujaca pod wpływem alkoholu
|
|
W Mątwicy? Ceny jak z kosmosu za niedbałą robotę, wzory jakby kto badyli nawsadzał miedzy szczeble.
|
|
Oprócz dobrego wykonawcy ogrodzenia duże znaczenie ma też wybór producenta. Jeśli chcemy być pewni, że ogrodzenie będzie się odpowiednio prezentować i długo wytrzyma, to musimy wybrać sprawdzone elementy. Inaczej brama nawet kilku miesiącach będzie wymagała napraw... W moim przypadku wybór padł na firmę http://postal.pl która zajmuje się produkcją elementów kutych do bram.
|
|
Ja akurat robiłem ogrodzenie w Szczecinie - u Pana Przemysława Szymańskiego. Zostawiam link do jego strony, jakby ktoś chciał przypadkiem skorzystać albo poczytać więcej na temat ogrodzeń kutych - https://kowalstwo.com.pl/
|
|
http://domosia.pl/murki-ogrodzeniowe/ To ciekawy blog na którym bez problemu można znaleźć wszystkie niezbędne informacje do budowy nowego ogrodzenia, lub naprawy starego
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |