poniedziałek, 14 września 2026 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ubezpieczenia Cigna

Mam pytanie związane z towarzystwem ubezpieczeń Cigna.
Gdzie mieści się biuro tej firmy w Łomży?
Wiem,że wcześniej było na ulicy Bema,a teraz w tym miejscu mieści się inna firma.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ubezpieczenia Cigna

na rogu Bema i Broniewskiego jest firma, gdzie mają klilka firm ubezpieczeniowych, cignę chyba też

A może ktoś jest mi w stanie napisać jak Cigna z wypłatą odszkodowań (ostatnio mieliśmy wypadek, a winowajca miał właśnie O.C. w Cignie)

cigna dalej jest tam gdzie byla na Bema - tylko zmienila nazwe na jakos tak VIENNA INSURANCE GROUP

Cigna już nie istnieje.

Powstał nowy twór o nazwie Inter Risk.
Jak zwał, tak zwał, ale stawki komunikacyjne mają wysokie.

Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży

Możecie sobie sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonalnej agencji ubezpieczeniowej MAGRO - ubezpieczenia oc łódź . Wszystkie informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.

Przy wyborze ubezpieczenia zwracałbym uwagę nie tylko na samą cenę, ale przede wszystkim na zakres ochrony i sposób likwidacji szkody. Przy OC szczególnie ważne jest, żeby wiedzieć, jakie dokumenty będą potrzebne po kolizji i gdzie właściwie zgłasza się szkodę. Firmy ubezpieczeniowe z https://insurance-ukraine.com/pl/poland/ czasem zmieniają nazwy, właścicieli czy sposób obsługi, dlatego informacje sprzed kilku lat mogą być już nieaktualne. Jeśli ktoś szuka polisy dla osoby wyjeżdżającej do Polski lub mieszkającej tam czasowo, warto też wcześniej sprawdzić dostępne warianty ochrony i wyłączenia odpowiedzialności, zamiast kierować się wyłącznie składką.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org