poniedziałek, 14 września 2026 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Opinię Browar w Łomży praca

Dawajcie opinie jak jest teraz w browarze. Jak zarobki , kierownictwo, który dział najlepszy?
Czy jak chcesz coś lepszego (po studiach) to da radę?Wszystkie opinie które znalazłem są stare więc proszę na poważnie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Opinię Browar w Łomży praca

Ciężka sprawa żeby ktoś coś napisał a powinno się na tym forum pisać opinie o łomżyńskich pracodawcach

W porządnej firmie nie ma rotacji jak gdzieś ciągle szukają to albo kołchoz albo dziad-trans

Nie dotyczy masz tam gdzie dobrze płacą i szanują pracownika to ludzie się trzymają ale jak jest rotacja to pracodawca i tak twierdzi że to wina pracowników

Taki Książulo sobie chodzi po knajpach i pokazuje co jest złe do jedzenia a co dobre. Ogląda go można powiedzieć że milionowa publiczność. Podaje normalnie nazwe knajpy.
A chodzi mi o to ,że tu na forum to nie można nazwy firmy podać bo będzie afera. Prawda jest taka ,że powinno się podawać nazwy firm bez konsekwencji, aby człowiek który tam zamierza iśc i pracować wiedział w jakie bagno się pcha.

Przecież tu można pisać opinie bez podawania nazwy firmy i anonimowo

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org