| Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Jak prowadzić własną Żabkę,? |
|
Aby prowadzić własną Żabkę, wymagane jest około 5 tys. zł wkładu własnego. Natomiast właściciel Żabki zapewnia przedsiębiorcy wyposażenie sklepu, sprawdzoną lokalizację, szkolenia oraz stałe wsparcie. 5 tysi (przeznaczany np. na kasę fiskalną i koncesję). Doświadczenie w handlu nie jest wymagane. Wystarczy, że wypełnisz formularz zgłoszeniowy na oficjalnej stronie Żabki, przejdziesz rekrutację i odbędziesz szkolenie. ... podpisujesz weksel wiara czyni czuba, głupi i fanatycy są zawsze pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości
|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
| Re: Jak prowadzić własną Żabkę,? |
|
git malina; są placówki gdzie od lat zarabiają ci sami ajencji, pytanie : jak długo pociągnie Kamil z narzeczoną ? :) wiara czyni czuba, głupi i fanatycy są zawsze pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości
|
|
|
|
ty to masz pecha gdzie nie pójdziesz to masz jakiś problem.
|
|
|
|
w tym regionie mieszkam od lat... ba, nigdy nie miał ze mną żadnych problemów żaden były ajent z tej placówki Po co piszesz głupoty ? wiem, że pisi woże razi cię każdy mój post - ale jak cię dopa boli - podaj , tu gdzie indziej ja mam niby mieć problemy ? wiara czyni czuba, głupi i fanatycy są zawsze pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości
|
|
|
|
git malina Właścicielem (franczyzobiorcą) sklepu Żabka przy ulicy Bema 17 w Łomży jest Tomasz Tchórzewski, który prowadzi tę placówkę w ramach własnej działalności gospodarczej. Głównym właścicielem całej ogólnokrajowej sieci jest fundusz CVC Capital ... a ten obsrywek co to za figura ? wiara czyni czuba, głupi i fanatycy są zawsze pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości
|
|
|
|
Experience the ultimate luxury and pampering during your stay in the capital by connecting with a high-class Call Girl Delhi who values your time, respects your boundaries, and offers wonderful companionship.
|
|
|
|
Na pewno wielu wychodzi na żabce jak Zabłocki na mydle ale są i tacy co prowadzą żaby od wielu lat . Ja pochodzę z Łomży ale mieszkam od 14 lat na Dolnym Śląsku w pobliżu takiej żabki którą właśnie od wielu lat ma ta sama właścicielka i jeszcze ma drugą w sąsiedniej miejscowości ale na pewno dużo zależy od lokalizacji
|
|
|
|
ciekawe , dlaczego u nas tam \"co rok to nowy prolog \" ? lokalizacja prima sort, co prawda, to nie śledzę historii i opinii na temat innych placówek Żabki w Łomży ... może to pech czy klątwa :) notabene, można dostać oczopląsu vide zmiany ajentów ... albo - Żabka - ma swoją politykę finansową - \"Franczyzobiorców sieci Żabka to samodzielni przedsiębiorcy, często z historią działalności gospodarczej. W ramach współpracy z siecią powierzony im zostaje w pełni wyposażony sklep oraz stają się właścicielami produktów bez obowiązku zapłaty do momentu ich sprzedaży. To oznacza, że do dyspozycji franczyzobiorców jest oddawany majątek o wartości kilkuset tysięcy złotych, przy wkładzie własnym na poziomie 5 tys. zł\" Podpisujesz z Żabką weksel in blanco wiara czyni czuba, głupi i fanatycy są zawsze pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości
|
|
|
|
...Żabkę można prowadzić na smyczy... Katolikom wylał się Kubeł zimnej wody na ich naiwną wiarę. Stało się aktualne przysłowie o tym, że Nadzieja matką głupich jest...
|
|
|
|
Za łapke ...jeszcze będziesz Ojca błagał , by Cię zabił z rozsądku ...
|
|
|
| Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |