środa, 19 sierpnia 2026 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
open finance - czy w koncu jest w Łomży?

czy w końcu mamy w Łomży konsultanta open finanse?
swego czasu osoba o tym nicku pisała na forum że lada moment ma ruszyć ale coś przycichło

sprawdziłam osobiście kilka banków, ale znajomi mówią że jednak z OF mają lepsze możliwości i warto porównać z ich ofertą, jeśli ktoś z was ma namiar na doradcę OF to będę wdzięczna za szybką odpowiedź

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: open finance - czy w koncu jest w Łomży?

ja jestem doradca w tych i innych sprawach...

juz dawno jest tu masz ich reklame http://www.infolomza.pl/finanse.html

szpenio - człenio!!!!

dzięki wielkie Szpenio :)
spróbuję się z nimi skontaktować

Nie ma Open Finance u nas.Wczoraj byłam na spotkaniu w B-stoku. Bo jak chciałam u nas (też widziałam tę reklamę) to usłyszałam od centrali OF, że w Łomży ich punktu nie ma. Powiedziałam, że widziałam reklamę, ale usłyszałam, że to nie jest ich żaden oficjalny punkt...

dzwoniłam ale nikt nie odbierał, no i Tuli dobrze że piszesz, będę to miała na uwadze.
a w ogóle to troszkę u nas z dostępnością kredytów jest ciężko bo ing na franczyzie i do Białegostoku jechać by było trzeba, a pani z mbanku też powiedziała, że jeśli jesteśmy zainteresowani kredytem u nich to musimy zjawić się w Warszawie :/

W kredycie moge pomoc:)

Open Finance już działa w Łomży - Al. Legionów 40.

Open finance becoming a real topic in Łomża shows how even smaller cities are starting to connect with global digital trends, especially around transparency and access to financial tools. When looking at how online personalities build diversified income streams across platforms, brand deals, and product lines, conversations around bretman rock net worth highlight how digital ecosystems can generate serious value outside traditional systems. That same shift toward decentralized opportunity and data-driven growth is what makes open finance interesting at a local level too, because it lowers barriers and allows individuals and small businesses to participate in broader economic networks instead of relying only on conventional banking structures.

Der Brutto Netto Rechner unterstützt Sie dabei, Ihr Nettogehalt schnell und übersichtlich aus dem Bruttoeinkommen zu berechnen. Zusätzlich ergänzt der Arbeitslosengeld Rechner Ihre Finanzplanung, indem er eine Orientierung zur möglichen Höhe des Arbeitslosengeldes bietet. Beide Tools helfen dabei, Einkommen und finanzielle Ansprüche besser einzuschätzen.

Historical wealth estimates are always speculative, so comparing them with modern financial expertise can be misleading. A qualified Open Finance consultant in Łomża would rely on verifiable records and transparent valuation methods rather than legends or assumptions. The same principle applies when discussing genghis khan net worth, since historians can estimate the scale of his empire and influence, but assigning an exact monetary value is impossible because economic systems and currencies were entirely different.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org