poniedziałek, 15 czerwca 2026 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ni w pizdę ni w oko szczere gratulacje.

Świetlny napis „Łomża” ma być miejscem stworzonym z myślą nie tylko o wspólnych zdjęciach wieczorową porą, ale również o spotkaniach i budowaniu pozytywnego wizerunku miasta. Instalacja ma około 8,5 metra szerokości i 2,5 metra wysokości. Napis jest dobrze widoczny i – jak uważają urzędnicy – „harmonijnie wpisuje się w przestrzeń parku”. A jakże a kto bogatemu zabroni!!!!!!

Polska jeden dom

A GDY Się SKOŃCZĄ PISU DNI I MINIE CZAS ICH ZBAWCY
BĘDĄ DO PIERDLA CZWÓRKAMI SZLI PRZESTĘPCY I SZUBRAWCY
O ZDROWIE Dziś SZCZEGÓLNIE DBAM RODACY MOI MILI
BO JEST BEZCENNE JESLI MAM TEJ PIĘKNEJ DOZYC CHWILI.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ni w pizdę ni w oko szczere gratulacje.

Instalacja ma być cały czas monitorowana, aby „Łomża” mogła cieszyć oko mieszkańców w dobrym stanie i nie padła ofiarą aktu wandalizmu. no tak miejsce kultu miłościwie panującego Chrzanowskiego I i jego świty nie może być narażone na akty agresji poddanych.

Polska jeden dom

Re: Ni w pizdę ni w oko szczere gratulacje.

jakie to ma walory artystyczne czy poznawcze ??????????

Czynie bardziej byłby właściwy w nowym w okolicy nowego dworca PKP i centrum przesiadkowego. zwłaszcza ,ze akurat przed nami jego otwarcie. Miłościwie panujący jego ekscelencja wybitny prezydent miasta wraz ze swoją świtą maszeruje dokładnie w innym kierunku niż większość mieszkańców tego miasta. Koszty tego pochodu są ogromne i rosną znaczone takimi sukcesami jak betonowa Starego Rynku. Ma tez swoje sukcesy jak centrum przesiadkowe , Zawadzka bo dalsza część bulwarów nad rzeką na razie trudna do oceny bo w budowie i to tyle

Polska jeden dom

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org