| Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Ni w pizdę ni w oko szczere gratulacje. |
|
Świetlny napis „Łomża” ma być miejscem stworzonym z myślą nie tylko o wspólnych zdjęciach wieczorową porą, ale również o spotkaniach i budowaniu pozytywnego wizerunku miasta. Instalacja ma około 8,5 metra szerokości i 2,5 metra wysokości. Napis jest dobrze widoczny i – jak uważają urzędnicy – „harmonijnie wpisuje się w przestrzeń parku”. A jakże a kto bogatemu zabroni!!!!!! Polska jeden dom A GDY Się SKOŃCZĄ PISU DNI I MINIE CZAS ICH ZBAWCY BĘDĄ DO PIERDLA CZWÓRKAMI SZLI PRZESTĘPCY I SZUBRAWCY O ZDROWIE Dziś SZCZEGÓLNIE DBAM RODACY MOI MILI BO JEST BEZCENNE JESLI MAM TEJ PIĘKNEJ DOZYC CHWILI.
|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
| Re: Ni w pizdę ni w oko szczere gratulacje. |
|
Instalacja ma być cały czas monitorowana, aby „Łomża” mogła cieszyć oko mieszkańców w dobrym stanie i nie padła ofiarą aktu wandalizmu. no tak miejsce kultu miłościwie panującego Chrzanowskiego I i jego świty nie może być narażone na akty agresji poddanych. Polska jeden dom A GDY Się SKOŃCZĄ PISU DNI I MINIE CZAS ICH ZBAWCY BĘDĄ DO PIERDLA CZWÓRKAMI SZLI PRZESTĘPCY I SZUBRAWCY O ZDROWIE Dziś SZCZEGÓLNIE DBAM RODACY MOI MILI BO JEST BEZCENNE JESLI MAM TEJ PIĘKNEJ DOZYC CHWILI.
|
|
|
| Re: Ni w pizdę ni w oko szczere gratulacje. |
|
jakie to ma walory artystyczne czy poznawcze ?????????? Czynie bardziej byłby właściwy w nowym w okolicy nowego dworca PKP i centrum przesiadkowego. zwłaszcza ,ze akurat przed nami jego otwarcie. Miłościwie panujący jego ekscelencja wybitny prezydent miasta wraz ze swoją świtą maszeruje dokładnie w innym kierunku niż większość mieszkańców tego miasta. Koszty tego pochodu są ogromne i rosną znaczone takimi sukcesami jak betonowa Starego Rynku. Ma tez swoje sukcesy jak centrum przesiadkowe , Zawadzka bo dalsza część bulwarów nad rzeką na razie trudna do oceny bo w budowie i to tyle ![]() Polska jeden dom A GDY Się SKOŃCZĄ PISU DNI I MINIE CZAS ICH ZBAWCY BĘDĄ DO PIERDLA CZWÓRKAMI SZLI PRZESTĘPCY I SZUBRAWCY O ZDROWIE Dziś SZCZEGÓLNIE DBAM RODACY MOI MILI BO JEST BEZCENNE JESLI MAM TEJ PIĘKNEJ DOZYC CHWILI.
|
|
|
| Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |