| Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Atrakcja dla turystów - neon w parku JPII |
|
po co to komu i ile kasy kosztowało ? STRANSKY
|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
| Re: Atrakcja dla turystów - neon w parku JPII |
|
... \" punkt orientacyjny, miejsce spotkań i gratka dla miłośników efektownych zdjęć w mediach społecznościowych.\" punkt orientacyjny :) atrakcja dla przejezdnych turystów - zjechać z trasy by podziwiać neon :) dla lokalsów - gratka :)))) STRANSKY
|
|
|
|
Zauważyłem że ostatnio jest coraz więcej nikomu nie potrzebnych inwestycji. Za te pieniądze można by wyremontować jakiś chodnik.
|
|
|
|
trzeba było podumać zanim wrzuciłeś kartę wyborczą do urny a teraz nie becz- widziały gały na kogo głosowały ? ... a ty, to raczej PISi wór :) STRANSKY
|
|
|
|
ja nie głosowałem na krzana
|
|
|
|
jednak myślałem ,że ten nasz prezydent nie jest do końca taki cięzki w obejściu. Ten napis jak nic pasowałby na dworcu kolejowym ale z tego parku robi chyba jakieś sanktuarium jego pamięci. Polska jeden dom A GDY Się SKOŃCZĄ PISU DNI I MINIE CZAS ICH ZBAWCY BĘDĄ DO PIERDLA CZWÓRKAMI SZLI PRZESTĘPCY I SZUBRAWCY O ZDROWIE Dziś SZCZEGÓLNIE DBAM RODACY MOI MILI BO JEST BEZCENNE JESLI MAM TEJ PIĘKNEJ DOZYC CHWILI.
|
|
|
|
Spokojnie przy kolejnych wyborach będzie startować ulubienie szpitala więc zamiast neonów będą fontanny ;=)
|
|
|
|
i oby, może skończy się sielanka obecnego \"sobiepaństwa\". - Depardię -
|
|
|
|
fontanny to nie był pomysł Domestosa . swoją drogą to co dalej z tężnią ? Ratusz dalej chce wywalić kasę w drogi obiekt , którego działalność może przynieść więcej szkody mieszkańcom, jak pożytku ? Badania naukowe potwierdzają, że miejskie tężnie solankowe mogą stanowić zagrożenie dla zdrowia. W przeciwieństwie do obiektów uzdrowiskowych, woda w tych instalacjach często krąży w obiegu zamkniętym i nie podlega rygorystycznym normom sanitarnym - siedlisko bakterii i grzybów; Badania laboratoryjne wykonane w kilku miastach wykazały obecność w solance i aerozolu bakterii takich jak Escherichia coli, enterokoki, gronkowce, a nawet promieniowce i grzyby pleśniowe. STRANSKY
|
|
|
| Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |