| Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Łomżyniacy , fani ŁKS nie martwcie się przed nami Nowa Nadzieja !!!!! |
|
nie jestem fanem piłki nożnej ale lokalny klub ŁKS jest bardzo bliski memu sercu pomimo faktu ,że praktycznie na jego mecze nie chodzę czego żałuję i postaram się poprawić w tym względzie. Nigdy tego tematu nie podejmowałem i nie jestem w nim mocy ale funkcjonowanie tego klubu ruchu wokół ŁKS uważam za niezwykle istotne i budujące dla miasta i lokalnej społeczności fanów tego sportu. Zauważyłem, że na mecze przychodzi praktycznie całe przekrój ludnościowy naszego miasta i tworzy sie wokół tego zdrowy ruch ludzi zafascynowanych piękna ideą rywalizacji piłkarskiej. Sam klub , zawodnicy stworzyli piękną atmosferę i starają się dać swym kibicom naszemu miastu to czego nie doświadczyli juz od wielu lat. Wiem nie udało się wczoraj ale nikt nam nie odbierze tych pięknych chwili które przeżyliśmy z tym zespołem młodych chłopaków kopiących tą piłkę z wielkim entuzjazmem i poświeceniem i jeszcze na bank przeżyjemy. Wczoraj lekko upadliśmy ale to tylko chwilą i podnieśmy się dumnie z tej porażki, my i nasz młody zespół bo czeka nas wiele jeszcze z nim pięknych chwil i emocji sportowych na naszym pięknym stadionie. Czeka nas Nowa Nadzieja wszystko przed nami nie ma nic po co nie możemy sięgnąć my z nasza drużyną ŁKS. Niech Moc będzie z nami. Do zobaczenia na trybunach naszego pięknego stadionu. Wspierajmy nasz lokalny klub bo to dobra inicjatywa. Polska jeden dom A GDY Się SKOŃCZĄ PISU DNI I MINIE CZAS ICH ZBAWCY BĘDĄ DO PIERDLA CZWÓRKAMI SZLI PRZESTĘPCY I SZUBRAWCY O ZDROWIE Dziś SZCZEGÓLNIE DBAM RODACY MOI MILI BO JEST BEZCENNE JESLI MAM TEJ PIĘKNEJ DOZYC CHWILI.
|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
| Re: Łomżyniacy , fani ŁKS nie martwcie się przed nami Nowa Nadzieja !!!!! |
|
nowy Kubeł ? STRANSKY
|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
| Re: Łomżyniacy , fani ŁKS nie martwcie się przed nami Nowa Nadzieja !!!!! |