poniedziałek, 15 czerwca 2026 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomżyniacy , fani ŁKS nie martwcie się przed nami Nowa Nadzieja !!!!!

nie jestem fanem piłki nożnej ale lokalny klub ŁKS jest bardzo bliski memu sercu pomimo faktu ,że praktycznie na jego mecze nie chodzę czego żałuję i postaram się poprawić w tym względzie. Nigdy tego tematu nie podejmowałem i nie jestem w nim mocy ale funkcjonowanie tego klubu ruchu wokół ŁKS uważam za niezwykle istotne i budujące dla miasta i lokalnej społeczności fanów tego sportu. Zauważyłem, że na mecze przychodzi praktycznie całe przekrój ludnościowy naszego miasta i tworzy sie wokół tego zdrowy ruch ludzi zafascynowanych piękna ideą rywalizacji piłkarskiej. Sam klub , zawodnicy stworzyli piękną atmosferę i starają się dać swym kibicom naszemu miastu to czego nie doświadczyli juz od wielu lat. Wiem nie udało się wczoraj ale nikt nam nie odbierze tych pięknych chwili które przeżyliśmy z tym zespołem młodych chłopaków kopiących tą piłkę z wielkim entuzjazmem i poświeceniem i jeszcze na bank przeżyjemy. Wczoraj lekko upadliśmy ale to tylko chwilą i podnieśmy się dumnie z tej porażki, my i nasz młody zespół bo czeka nas wiele jeszcze z nim pięknych chwil i emocji sportowych na naszym pięknym stadionie. Czeka nas Nowa Nadzieja wszystko przed nami nie ma nic po co nie możemy sięgnąć my z nasza drużyną ŁKS. Niech Moc będzie z nami. Do zobaczenia na trybunach naszego pięknego stadionu. Wspierajmy nasz lokalny klub bo to dobra inicjatywa.

Polska jeden dom

A GDY Się SKOŃCZĄ PISU DNI I MINIE CZAS ICH ZBAWCY
BĘDĄ DO PIERDLA CZWÓRKAMI SZLI PRZESTĘPCY I SZUBRAWCY
O ZDROWIE Dziś SZCZEGÓLNIE DBAM RODACY MOI MILI
BO JEST BEZCENNE JESLI MAM TEJ PIĘKNEJ DOZYC CHWILI.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomżyniacy , fani ŁKS nie martwcie się przed nami Nowa Nadzieja !!!!!

nowy Kubeł ?

STRANSKY

Re: Łomżyniacy , fani ŁKS nie martwcie się przed nami Nowa Nadzieja !!!!!

git malina,
NAPISZCIE ILE ZARABIAJĄ KOPACZE PIŁKI W ŁKS LOMZA ?

STRANSKY

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org