| Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Wydarzenia w weekend |
|
Co się będzie działo w najbliższy weekend w naszym pięknym mieście i okolicach?
|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
| Re: Wydarzenia w weekend |
|
https://www.lomza.pl/index.php?wiad=13997 Festiwal Foodtrucków w ten weekend. A w następnym tygodniu występy wyjców disko z pola. Kurde, ciężko zaprosić jakieś normalne zespoły na dni miasta? Rok temu byłym na M4M w Mińsku Mazowieckim - tam zaprosili Proletaryat, Nocnego Kochanka, Grubsona i użądzili silent disco. I bawili się wszyscy - od małego po seniorów. A tylko u nas rok w rok muszą zaprosić diskopolowców. A i żarcie z budy na kółkach, przepłacone co najmniej 3 - 4 razy, żeby dobrze wchodziło pod piwo. Przykre to.
|
|
|
|
U nas powoli robi się Podlasie, to i zespoły podlaskie. Już kilka razy słyszałem, gdzieś na drugim końcu Polski. Przyjechałem z Podlasia, z Łomży xD
|
|
|
|
@antyklakier Mam wrażenie, że podlasie Łomża już dawno minęła i mentalnie jest na dzikim wschodzie, gdzieś w rejonie Ałtaju.
|
|
|
|
po co daleko szukać, wystarczy zapytać na Mazowszu czy i nawet w Warszawie, 99% odpowie , że Łomża to Podlasie :) STRANSKY
|
|
|
| Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |