| Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Czy stara gwardia jeszcze żyje ? |
|
Pytanie jak w temacie, ponieważ jakiś czas, raczej dłuższy mnie tutaj nie było. Co słychać u Was ? Żyjecie jakoś ? A może tylko nicki się pozmieniały ? :) ________ Malachit
|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
| Re: Czy stara gwardia jeszcze żyje ? |
|
Forum 4lomza zeszło na psy( albo jeszcze niżej)
|
|
|
|
Zgadza się
|
|
|
|
jeden taki z politycznego jeszcze dycha, ma co prawda już coś z głową ale nienawiść do pisu trzyma go przy życiu
|
|
|
|
No dzień dobry!
|
|
|
|
Wszyscy wyjechali do Holandii na ogórki albo na zmywak do UK
|
|
|
|
Się żyje się ;)
|
|
|
|
a żyje jeszcze nijaki @maruda ? ks. Józef Tischner są trzy prawdy "Świento prowda, tyz prowda i gowno prowda "
|
|
|
|
... no ciekawe kogo nazywasz starą gwardią ? userów z lat 2005-2010 ( Ptysiu nie żyje, adamus - dziś STRANSKY vel kilkanaście innych nicków , tz - pisuje , prawdopodobnie jako NaszaPolska ) ... czy tych z lat 2010-2020? ... ks. Józef Tischner są trzy prawdy "Świento prowda, tyz prowda i gowno prowda "
|
|
|
|
Zdecydowanie 2005+. Co ciekawe właśnie dzisiaj Ptysiu przyszedł mi na myśl... coś więcej o Jego historii ktoś wie ? ________ Malachit
|
|
|
|
Ano!
|
|
|
|
Z tego co widzę to chyba już wszyscy mieli dosyć... ________ Malachit
|
|
|
|
Zagląda Indar, Vlad, a gdzie Kudłata :), Gazela ... ryskago i inni ludzie którzy byli duszą tego forum. Mam świadomość że czas kruszy jednych a innych wyciąga na piedestał. Ale żeby aż tak wyciąć w pień. Ruszcie te stare dupy i odezwijcie się ________ Malachit
|
|
|
|
zainicjuj jakiś ciekawy temat, zobaczymy jaki będzie odzew ? ks. Józef Tischner są trzy prawdy "Świento prowda, tyz prowda i gowno prowda "
|
|
|
|
Nie będzie żadnego tematu. Pseudo moderator tego szumnie zwanego \"forum\" usunął mój dosyć długi post ________ Malachit
|
|
|
|
nie wiem, nie widziałem tematu ( ciekawe czego dotyczył? ) ... usunął po jakimś czasie już wyemitowany post czy w ogóle się nie ukazał ? W drugim przypadku pamiętaj, jak nieopatrznie gdzieś użyjesz apostrofu znaku interpunkcyjnego umieszczonego w górnej części wiersza, program tego forum kasuje automatycznie cały post i nic się pojawi ks. Józef Tischner są trzy prawdy "Świento prowda, tyz prowda i gowno prowda "
|
|
|
|
To się nazywa nowy ład panowie
|
|
|
|
Imię (nazwa) użytkownika: kkaska007 Posty: 0 Imię: ja ks. Józef Tischner są trzy prawdy "Świento prowda, tyz prowda i gowno prowda "
|
|
|
|
Post się nie ukazał nawet, tytuł brzmiał \"Życie w Łomży i poza nią\". Treść bez wulgaryzmów, epitetów itp. A jednak komuś przeszkadzało. Użyłem też kilku nicków z tego forum ale wszystko z pozytywnym wydzwiękiem, bardziej jako wspominkę kogoś. ________ Malachit
|
|
|
|
ot, i widzisz miałem rację napisz to samo , ewentualnie użyj cudzysłów nie apostrofu ! PS; swoją drogą nie lokuj tego w ten temat, załóż nowy ks. Józef Tischner są trzy prawdy "Świento prowda, tyz prowda i gowno prowda "
|
|
|
|
Autor: Malachit tu nie ma żadnego moderatora tego forum, wsio idzie na żywioł - czym bardziej kontrowersyjny post - lepiej się klika- więcej wejść na stronę ... znamienne jest tu i też, że niby redakcja tego portalu nie promuje ksenofobi, faszyzmu i pro rosyjskiej propagandy - fakt, ale godzinami \"wiszą \" posty tego typu - \"zabawa\" trwa , raz puszczony fake news czy oszczerstwo żyje własnym życiem - później nikt tego nie sprostuje. ks. Józef Tischner są trzy prawdy "Świento prowda, tyz prowda i gowno prowda "
|
|
|
|
cacy glacy, misiu pysiu Malachit wrócił :) ks. Józef Tischner są trzy prawdy "Świento prowda, tyz prowda i gowno prowda "
|
|
|
|
No ja jeszcze żyję. Dziękuję za pamięć. Pozdrawiam.
|
|
|
|
4my widzę że wyciągasz to że mam 0 postów. Od 10 lat nie udzielam się tu. Admin( lub jego brak) zniechęca Stare posty widocznie admin w \" szale pracy usunął
|
|
|
| Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |