| Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| czy wójt gmony Łomża może pochwalić się choćby kilometrem wybudowanej nowej kanalizacji. |
|
Kolejna hala bez sensu dla paru dzieci a g ów no zalewa pola , łaki i dostaje się do wodociągów. Polska jeden dom A GDY Się SKOŃCZĄ PISU DNI I MINIE CZAS ICH ZBAWCY BĘDĄ DO PIERDLA CZWÓRKAMI SZLI PRZESTĘPCY I SZUBRAWCY O ZDROWIE Dziś SZCZEGÓLNIE DBAM RODACY MOI MILI BO JEST BEZCENNE JESLI MAM TEJ PIĘKNEJ DOZYC CHWILI
|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
| Re: czy wójt gmony Łomża może pochwalić się choćby kilometrem wybudowanej nowej kanalizacji. |
|
Ani kanalizacji, ani wodociągu. Ludzie wodociągi budują prywatnie, odsprzedają dla gminy za znikomy procent inwestycji, a ta chwali się, że wybudowała.
|
|
|
| Re: czy wójt gmony Łomża może pochwalić się choćby kilometrem wybudowanej nowej kanalizacji. |
|
Ludzki Pan 😀
|
|
|
|
Tacy sami siedzą i się śmieją że w rosji srają za stodołą a u nas nie lepiej
|
|
|
|
Żeby Wójt miał własną oczyszczalnię ścieków to by może i tę kanalizację wybudował. A tak jest skazany na MPWiK Łomża. Czy dobrze i tanio w Gminie Piątnica zapytaj. Oni współpracują. Za naszego życia ****** z łaki nie przedostanie się przez 100 metrową warstwę ziemi, bo mniej więcej z takiej głębokości wodę pijemy. Także temat z du... i roszczenia z du.. W Łomży sam musiałem wybudować przyłącza do posesji. Co roku kasę mi naliczają, że moje w ich drodze leży. A przejąć MPWiK nie chce. Także się ciesz, że Wójt wodociągi przejmuje to za awarie nie będziesz z własnej kasy płacić. Ja tak dobrze nie mam.
|
|
|
|
słowem srajmy dalej dookoła a gmina gó w nem będzie stała. Te sto metrów w głab ziemi wystarczy na kilku pokoleń. Wszak temat z du... Odnośnie tych wodociągów w gminie to nie ma powodu do zadowolenia bo bardzo duże pieniądze wydano na modernizację ujęć a latem woda z kranu nadal jak nie leciała to nie leci. Polska jeden dom A GDY Się SKOŃCZĄ PISU DNI I MINIE CZAS ICH ZBAWCY BĘDĄ DO PIERDLA CZWÓRKAMI SZLI PRZESTĘPCY I SZUBRAWCY O ZDROWIE Dziś SZCZEGÓLNIE DBAM RODACY MOI MILI BO JEST BEZCENNE JESLI MAM TEJ PIĘKNEJ DOZYC CHWILI
|
|
|
| Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |