środa, 14 stycznia 2026 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czy wójt gmony Łomża może pochwalić się choćby kilometrem wybudowanej nowej kanalizacji.

Kolejna hala bez sensu dla paru dzieci a g ów no zalewa pola , łaki i dostaje się do wodociągów.

Polska jeden dom

A GDY Się SKOŃCZĄ PISU DNI I MINIE CZAS ICH ZBAWCY
BĘDĄ DO PIERDLA CZWÓRKAMI SZLI PRZESTĘPCY I SZUBRAWCY
O ZDROWIE Dziś SZCZEGÓLNIE DBAM RODACY MOI MILI
BO JEST BEZCENNE JESLI MAM TEJ PIĘKNEJ DOZYC CHWILI

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czy wójt gmony Łomża może pochwalić się choćby kilometrem wybudowanej nowej kanalizacji.

Ani kanalizacji, ani wodociągu. Ludzie wodociągi budują prywatnie, odsprzedają dla gminy za znikomy procent inwestycji, a ta chwali się, że wybudowała.

Re: czy wójt gmony Łomża może pochwalić się choćby kilometrem wybudowanej nowej kanalizacji.

Ludzki Pan 😀

Tacy sami siedzą i się śmieją że w rosji srają za stodołą a u nas nie lepiej

Żeby Wójt miał własną oczyszczalnię ścieków to by może i tę kanalizację wybudował. A tak jest skazany na MPWiK Łomża.
Czy dobrze i tanio w Gminie Piątnica zapytaj. Oni współpracują.
Za naszego życia ****** z łaki nie przedostanie się przez 100 metrową warstwę ziemi, bo mniej więcej z takiej głębokości wodę pijemy.
Także temat z du... i roszczenia z du..
W Łomży sam musiałem wybudować przyłącza do posesji. Co roku kasę mi naliczają, że moje w ich drodze leży. A przejąć MPWiK nie chce.
Także się ciesz, że Wójt wodociągi przejmuje to za awarie nie będziesz z własnej kasy płacić. Ja tak dobrze nie mam.

słowem srajmy dalej dookoła a gmina gó w nem będzie stała. Te sto metrów w głab ziemi wystarczy na kilku pokoleń. Wszak temat z du... Odnośnie tych wodociągów w gminie to nie ma powodu do zadowolenia bo bardzo duże pieniądze wydano na modernizację ujęć a latem woda z kranu nadal jak nie leciała to nie leci.

Polska jeden dom

A GDY Się SKOŃCZĄ PISU DNI I MINIE CZAS ICH ZBAWCY
BĘDĄ DO PIERDLA CZWÓRKAMI SZLI PRZESTĘPCY I SZUBRAWCY
O ZDROWIE Dziś SZCZEGÓLNIE DBAM RODACY MOI MILI
BO JEST BEZCENNE JESLI MAM TEJ PIĘKNEJ DOZYC CHWILI

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org