Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oj Mirka, Mirka ... |
Dobrze, że w niedzielę nastolatek, spadając z wysokości kilku metrów, nie uderzył głową w któryś z wystających pali przybrzeżnych – komentuje to szczęście w nieszczęściu radny Mieczkowski. Mirek, powiem wprost bez kozery: nie wierzę, że taki poważny radny jak Marcin Mieczkowski mógł coś na podobę powiedzieć. Musiałeś jak zwykle coś pokręcić - gdyby to było w poniedziałek, to byłoby nieszczęście w szczęściu? Bo szczęście to jest takie coś, co trzeba go mieć, żeby było. Cytat własny (copyright ©) Bo szczęście to jest takie coś, co trzeba mieć, żeby było Cytat własny (copyright ©)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oj Mirka, Mirka ... |
Sorry, że się wtrącę, ale sens tego zdania jest całkiem inny, bo tu nie chodzi o niedzielę tylko o to, że się człowiek nie uderzył w głowę. Na nazwisko masz czepialska?
|
|
Dla ciebie mam taką wiadomość (jeżeli coś do ciebie dociera): Z inteligencją jest jak z urodą (i odwrotnie ): jeśli się ma - niczego nie trzeba udowadniać :))) A Mirka milczy uporczywie (nienawistnie?). Ciekawe jakie zdanie ma na ten temat radny Mieczkowski. Bo szczęście to jest takie coś, co trzeba mieć, żeby było Cytat własny (copyright ©)
|
|
|
Szczęście to jest takie coś, co trzeba je mieć, a nie go mieć. To tak w temacie inteligencji, której nie musisz udowadniać, że ją masz… (co do urody to się nie wypowiadam)
|
|
ja dla niego mówiłem, ale ten jełop nie słuchał ....... jak na to wpadłeś synku? Sam wydumałeś, czy tatuś ci pomógł? bo coś długo to wymyślałeś! Moje maksymy są moje i będę je pisał jak ja chcę. Dotarło czy mam ci to łopatą do łeba nakładać? Bo szczęście to jest takie coś, co trzeba mieć, żeby było Cytat własny (copyright ©)
|
|
pier dol sie
|
|
|
Od początku ta magnolia mi się z gnojem kojarzy...
|
|
... a mówili: nie rusz gówna bo śmierdzi.
|
|
|
-Zajrzyj synku, jak ja przed laty w tę studnię dziejów i powiedz co tam widzisz? -Kupę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |