Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Urząd Miasta Łomża i tajemniczy pokóuj 101 |
Zaszedłem tam dzisiaj odebrać swoją kartę wędkarską już po raz drugi i oczywiście nie mogli znaleść.... Zachodzę siedzi 20 słownie 20 bab siorbią kawę i pytam tę co wstała łaskawie o mój dokument... i słyszę - Pan do kogo? no to tłumaczę blondynce że przyszedłem odebrać dokument za który zapłaciłem... śmieje się a te 20 bab za nią no bo jak to petent ma czelność przyjść i chcieć co mu się należy?! Jak rzuciłem kurw... i ujami nagle kurwidołek w pokoju 101 opustoszał i okazało się że moje dokumenty oczywiście zaginęły a najlepiej to ta co się zna to właśnie wyszła.... a najciekawsze jest to że siedzi tam jakiś macho po lewej facet z brodą już tak wkur.... pytam go Panie a czym Pan się tu zajmujesz bo siedzi z nogami na biurku i bezczelnie mi mówi że niczym i mam wypierdalać bo mu przeszkadzam bo właśnie rozmawia z kolegą ... Ręce opadają pierwsze piętro Urzędu Miejskiego w Łomży Pokój 101 totalny kurwidołek!!! a jak przyjdziesz odebrać dokument za który zapłaciłeś to jeszcze Cię blondi opierdoli a facet po lewej od wejścia z brodą powie wypierdalaj a i tak dokument zaginą i go nie dostałem bo w tym kurwidołku 101 na pierwszym piętrze Urzędu Miasta Łomży oni nie wiedzą co mają robić.... Wojciech
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Urząd Miasta Łomża i tajemniczy pokóuj 101 |
Trzeba było odbierać przed wyborami a nie teraz zawracasz głowę
|
|
Taka jest Twoja rada? Wojciech
|
|
A może do 103 byś poszedl?? Bo w 101 to karty wędkarskiej Ci nie wydadzą :):):):):):)
|
|
No a jak myślisz? Wiem że w 103 się odbiera i byłem w 103 ale okazało się że ze 101 nawet do niej nigdy nie dotarły moje papiery Wojciech
|
|
To ja się pytam za co zapłaciłem? Wojciech
|
|
Rzeczywiście bardzo tajemniczy ten pokóuj...
|
|
A gdzie filmik takie sytuacje się nagrywa i publikuje na YT czy FB tak na słowo nikt ci nie uwierzy może trzeba było dokonać zatrzymania obywatleskiego paragraf pozniej by się znalazło Choćbym ciemną doliną kroczył zła się nie ulęknę
|
|
POKU/ÓJ nieptrzebne skreślić ?
|
|
tak, skreślić - spawa rozwiązana Wojciech
|
|
Ciekawe kto zrozumiał ironię tego zapisu: ó/u jednocześnie... Wojciech
|
|
Nie ó/u tylko óu. Nie ma ironii, jest błąd.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |