Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szermierka |
Jak w temacie, czy w Łomży jest gdzieś klub/sekcja szermiercza? Chodzi mi o floret bądź szable. WoW ^^
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szermierka |
Nie , nie ma już od dawna. Kiedyś była sekcja szermiercza Zorza. Jakieś 10 lat temu , prowadził ją p. Kobyliński. A szkoda bo i wyniki były nie kiepskie.
|
|
A jest jakaś szansza, że poprowadziłby on lekcje prywatne? WoW ^^
|
|
Jeśli uzbierałoby się jeszcze kilka osób pewnie by była.
|
|
piją strasznie podobno Ci szermierze to i popyt jest hhehehee Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
Myślę że nie ma szans. P. Kobyliński jest po poważnym urazie oka. Ale zapytać zawsze można . Napisz do mnie na prv. to podam ci numer telefonu. Ja trenowałem u niego szpadę i floret. Szabli w łomży nie było.
|
|
Myślę że nie ma szans. P. Kobyliński jest po poważnym urazie oka. Ale zapytać zawsze można . Napisz do mnie na prv. to podam ci numer telefonu. Ja trenowałem u niego szpadę i floret. Szabli w łomży nie było.
|
|
Witam, jeżeli nadal są jacyś chętni staramy się zorganizować jakąś grupę szermieczą w Łomży. Zajmujemy się się szermierką wojskową, nie sportową. Zainteresowanych proszę o kontakt pawel.danielski@onet.pl
|
|
Witam, Czy udało Ci się założyć swoją wojskową grupę szermierczą?
|
|
Aby kupić bokken lub inne miecze treningowe, znalazłem tę stronę https://katanaempire.pl/miecz-samuraja/, jeśli jesteś zainteresowany.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |