Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BIEDRONKA UWAŻAJCIE PRZY KASIE!!! |
Jak to jest, że darmozjady tam siedziące potrafią człowieka orżnąć na kilkaset złotych i nic, nawet policji nie trzeba wzywać. A jak człowiek weźmie i zje bułkę bułkę, to kilka lat więzieniaorm grozi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BIEDRONKA UWAŻAJCIE PRZY KASIE!!! |
Niby po co kasjerka z biedronki miała by kogoś okradać? Jak nic z tego nie będzie miała. Przez pomyłkę naliczają więcej. W sumie to nie wiem o co ci chodzi jakiś nie jasny ten post
|
|
Fajnie się śmiać i głupoty pisać jak kogoś nie dotyczy, ale w zeszłym tygodniu żonę prawie na 200 zł. W tym mnie prawie na 120 zł. a najlepsze jest to że na tym samym towarze, niewiedza, udawanie głupiego, czy specjalne działanie. 300-ta zł. z kawałkiem drogą nie chodzi, na następne zakupy by było. Do mądrali wyżejjj
|
|
Coś więcej opiszesz o tej sytuacji?
|
|
Najgorsza biedronka jest przy brico tam rżną na cenach jak tylko potrafią :/ inna cena w półce inna przy kasie i to już od paru lat .
|
|
Kijem tego co nie pilnuje swego :)
|
|
Ale jak to aż na tako kasę oszukać ? Masz paragon bardzo szybko można to udowodnić jaka kwota do zapłaty była a jako pobrali z konta
|
|
Jak się płaci kartą to jak Cię oszukują? Chyba, że ty z tych co z bankomatu wypłacają gotówkę i gotówką płacą nie widzieć dlaczego blokując kolejkę bo często reszty nie ma jak Pani wydać. I gdzie tu logika. Nawet w aplikacji Moja biedronka jest cyfrowy paragon.
|
|
Nie każdy wypłaca kasę z bankomatu. Bardzo dużo ludzi zarabia najniższa na rękę. A resztę pod stołem. Za kilka lat pokolenie najniższych krajowych zderzy się z rzeczywistością i będą płakać czemu maja tak mało naliczonej emerytury bigi2004
|
|
jaak się jest pisdą i nie sprawdza rachunku zaraz po odejściu od kasy to się tak ma. Kasjerka zawsze moze się pomylić ale jak frajer płaci i nie patrzy za co bo ma gest to potem płacze. follow me
|
|
ja tyle razy tam kupowałem i a ni razu nie miałem przypadku zawyzonego rachunku, przemiła profesjonalna obsługa w tej Biedrze przy Brico. follow me
|
|
|
Tak rzeczywiście robią czasem sprzedawcy. To jest naprawdę straszna sprawa w moim przekonaniu!!! __________________________________________ http://pracemagisterskiepoznan.pl/pisanie-prac-magisterskich-bezpieczenstwo/
|
|
Osobiście nigdy nie miałem problemu ze sklepem Biedronka. Chociaż prawdą jest, że ludzie, którzy tam pracują, nie są zbyt gościnni. W języku angielskim nazywa się to 1235 angel number lub niezdolność do bycia szczerym. Jeśli idziesz przez piekło, nie zatrzymuj się.
|
|
|
In my experience, the Biedronka store has never given me any cause for complaint. Despite the fact that the employees there are not exactly friendly, I decided to give it a shot. The roofing contractors fort myers are the most qualified roofers in your area and provide the greatest service.
|
|
I hope that this situation is under control, freeloaders cannot be allowed to take advantage of hardworking people! I would like to recommend my favorite Driveway replacement services near me
|
|
Wow, to mnóstwo przydatnych danych! Nowy materiał na stronie jest bardzo mile widziany. Przepraszamy za zmianę tematu, ale jeśli chcesz sell my house fast burlington nc, odwiedź link zawarty w tej wiadomości.
|
|
|
Niebezpieczeństwo darmozjadów polega na tym, że wykorzystują zasoby lub wysiłki innych, nie wnosząc swojego sprawiedliwego udziału, potencjalnie powodując nierówność, niechęć i brak równowagi w relacjach lub systemach. Sprawdź nas na <a href=\"https://www.painterkamloops.com/commercial-painting-kamloops\">https://www.painterkamloops.com/commercial-painting-kamloops</a>
|
|
Niebezpieczeństwo darmozjadów polega na tym, że wykorzystują zasoby lub wysiłki innych, nie wnosząc swojego sprawiedliwego udziału, potencjalnie powodując nierówność, niechęć i brak równowagi w relacjach lub systemach. Sprawdź nas na https://www.painterkamloops.com/commercial-painting-kamloops
|
|
This issue must be taken seriously by all involved. Good fences are needed like this https://www.beavertonfencing.com/
|
|
|
sertifikasi iso visit : penerjemah tersumpah visit : kontraktor waterpark visit : kontraktor waterboom
|
|
|
|
Your post deserves positive feedback. How do you write great articles? I assume your post works for me. 안전놀이터
|
|
Introducing <a href=\" https://ressomodapk.io/ \"> resso mod apk</a>, an application that will provide you with a different experience compared to similar apps.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |