sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy mieszkańcy Łomży są tolerancyjni??

Dlaczego ktoś "inny" nam przeszkadza? Kolor skóry, orientacja seksualna czy chociażby inny wygląd są jakims powodem do aktów przemocy? Dlaczego nasze społeczeństwo jest tak ograniczone, zapatrzone w stereotypy, których dawno już niema...Myślisz, wyglądasz inaczej i już jesteś inny, wytykają Cię palcami na ulicy czy w autobusie. Problem ten dotyczy głównie młodzieży.Czy nie potrafimy wychować własnych dzieci?...Co o tym myślicie?

Myślę więc jestem?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy mieszkańcy Łomży są tolerancyjni??

tak to jest bardzo powazny problem . Ale powiedzcie jak kołutyny mają wychować dzieci?. Jacy rodzice takie same dzieci. Kto ma im przekazć te wszystkie pozytywne cechy. Dla ich rodziców to prawie kosmos.

Pasja

Tak - widać to po postach w temacie " GEYE W ŁOMŻY !!!!!!! "

Dokładnie.

A pamiętacie post "JUDE RAUS" ???
To był dopiero przejaw pustomózgowia.

Pozdrawiam.
grover

Post "JUDE RAUS" wskazywał tylko i wyłącznie na poziom umysłowy autora, członka Młodzieży WszechBuraczanej czy jak się oni tam nazywają. Osobiście nie mam nic przeciwko żadnej rasie ani wyznaniu, jednak mówię stanowcze NIE w stosunku do homoseksualistów. Związek dwojga ludzi to związek kobiety i mężczyzny. Może i ktoś powie, że jestem nietolerancyjny, ale to jest moje zdanie, nienarzucone mi przez nikogo.

Pozdrawiam

Niby tak, ale od przekonania do działania droga krótka. A gdybyś tak na przykład był szefem firmy i miał 2 kandydatów: - jeden o wysokich kwalifikacjach, ale homo i drugi, nie dorównyjący poprzedniemu , ale hetero, to co byś zrobił? Jest takich "warintów" życiowych wiele i zawsze wystawiają one nasze przekonania na próbę.
Ja jestem przeciwnikiem nie samych gejów i lesbijek (bo żadna w tym ich wina), ale formalizacji ich małżeństw i adopcji dzieci. Pozdrawiam.

Zbych

a co z tolerancją dla tych co nie są tolerancyjni? ;)

(piszę to z przymróżeniem oka jakby ktoś nie zauważył)

mik

Nie możemy nikogo zmusic zeby był tolerancyjny, jego sprawa co myśli. Ale komantarze do postu Geje w Łomży i Jude Raus świadczą nie tylko o braku tolerancji, ale o bardzo ograniczonym umyśle i kulturze osób je piszących.
Nikt nam nie każe kochać wszystkich gejów i innych, według niektórych 'odmiennych' ludzi, ale darujmy sobie wulgarne teksty, bo one swiadczą tylko o naszym braku inteligencji...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org