Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Agresja Dyrektora |
To chyba przez ten wiatr....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Agresja Dyrektora |
Pobicie to już przestępstwo karalne. Czy osoba karana może sprawować funkcję dyrektora w miejskiej spółce?
|
|
Duze dzieci pobiegły na skargę…ORMO czuwa ORMO radzi ORMO zawsze Ciebie zdradzi - to tak po krotce na temat „informatora” :). A teraz poczekajmy na oficjalne ustalenia z całego zajścia - No i moze pora pomyslec o gali Elyta Lomza MMA, lobalaja i leja podstawy som 😉…
|
|
Nie uciekł - jak napisał Maliszewski, tylko oddalił się w nieznanym kierunku, jak słusznie sprostowała Policja. Sprawa powinna być umorzona ze względu na znikomą szkodliwość społeczną czynu (art. 1 § 2 k.k.) co powoduje, że czyn nie stanowi przestępstwa.
|
|
Przecież to inteligencja ratuszowa a co na to Vito Corleone. Pewnie będzie VENDETTA !!!!!!
|
|
Niestety mobbing w polskich firmach jest częsty. To jest po prostu straszne w moim przekonaniu!!! _________________________________- ZielonaTablica
|
|
Myślę że ta osoba powinna być natychmiast odwołana z funkcji dyrektora. To czyn chuligański ,prostacki . Na balu charytatywnym takie coś .Wstyd .
|
|
Dyrektor powinien być zwolniony dyscyplinarnie a wstyd i tak będzie ponieważ 4lomza czytają Łomżyniacy rozsiani po Polsce i świecie jak ja na południu Polski
|
|
Autor: nie`dotyczy (---.204.33.110.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl)Data: 21-02-22 21:51 Pobicie to już przestępstwo karalne. Czy osoba karana może sprawować funkcję dyrektora w miejskiej spółce? ========= Może! Pod warunkiem, że wstąpi do PO +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
Najbardziej się mi podoba ta fraza: „wstydu na całą Polskę”. Kto się tak wstydzi? krzychu i andreo zapewne. A może i Maliszewski? Jak zwykle wszystko już osądzone i wyrok wydany - zwolnić!!!!!!!! Pocałujcie go w dnpę. Tego pobitego oczywiście.
|
|
W Polsce jest coraz więcej agresji i coraz więcej depresji. Tak ja to widzę. ________________________________________ http://pracemagisterskiewroclaw.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |