Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jestem graczem |
Dzień dobry! Chodzi o to, że jestem hazardzistą i moja żona jest bardzo zdezorientowana. Uważa, że żyję tylko dla siebie, ale gram tak, że nie może sobie niczego odmówić. Dlaczego ona tego nie rozumie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jestem graczem |
Teraz nastąpi link do kasyna... (corbina.ru????)
|
|
Autor: millok11 (---.broadband.corbina.ru)Data: 06-08-21 18:08 Dzień dobry! Chodzi o to, że jestem hazardzistą i moja żona jest bardzo zdezorientowana. ------- A kolega gra z dźwignią czy na spot? I co w tej chwili obstawia? Bo Ja właśnie w tym momencie mam shorta na Nasdaq (US100) z 1:20 TP na 16.100 i bez SL :-) oraz dla hedge kilka longów na Apple & AMD. Zamykam przed 22:00 +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
Nasdaq... Jesteśmy pod oporem przy 16.440 zakładam, że może yebnąć na 300-400 pkt. Chyba dołożę z małym SL... I jeszcze short na USDPLN! Target1 = 4.00 +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
Podsumowanie: ---------------- 1. Short na NQ = zysk 75 pips do 22:00, pozycja zabezpieczona na BE nie zamykam, hoduję do poniedziałku 2. Apple - zostawiam 50 wolumenów 3. AMD - zamknąłem W sumie? Łatwo nie było, ale jak na 31/12... nie narzekam :-) +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
15:30 na otwarciu USA zakładam podbicie NQ (US100) do 16.300 potem zalecam ostrożność ... +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
Niestety nie wyszła MI ta predykcja {zdarza się} za to był zjazd na 15.509 a potem podbicie 15.665 [po kursie z xtb] cóż, nadal zakładam powrót pod 16.400 w ciągu 5 sesji Dlaczego? cdn... +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |