Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie kupie Ostre noże w Łomży |
hej, Gdzie kupie naprawdę dobre noże Kuchenne w Łomży ? nie mowa tu o zestawach cud za 100 zł ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie kupie Ostre noże w Łomży |
polecam fiskars na allegro masz promocyjne zestawy
|
|
W sklepie \"Farbex\" naprzeciwko jednostki wojskowej mają Fiskarsa. Wczoraj byłam.
|
|
przeważnie leżą obok tępych noży !!! i są droższe !!!
|
|
|
Wystarczy sobie dobrze naostrzyć. Ostrzałki do noży kuchennych nie są drogie. Ja bardzo fajną kupiłem niedawno na www.dukapolska.com i się fajnie sprawdza:)
|
|
spadaj trollu
|
|
Po prostu kupujesz ostrzałkę, ale nie taką za śmieszne grosze - http://polgastro.pl/pl/p/Elektryczna-ostrzalka-do-nozy-Professional-320-Diamond-Hone/578 Pewnie, że coś takiego to bardziej pod gastronomię, ale nie zmienia to faktu, że to w użytku domowym przetrwa lata.
|
|
Poszukaj dobrych w internecie, możesz spokojnei znaleźć taniej. Sam polecam Ci noże Zwillinga, a jak boisz się o ostrość to dorzuć ostrzałkę, najlepiej też Zwillinga, i nie będzie problemu.
|
|
Nie wiem czy tak naprawdę są jeszcze takie punkty i myślę, że jak najbardziej warto jest również kupować noże w Internecie. Ja z całą pewnością mogę polecić doskonały nóż japoński santoku gdyż moim zdaniem jest to nóż warty tego aby go mieć.
|
|
Ja kupuję noże niemieckie ze stali nierdzewnej. Można je kupić np na Allegro!! _______________________________________- RzetelnePrace
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |