Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
stolarz |
Możecie polecić dobrego stolarza? Chciałbym zlecić projekt i wykonanie zabudowy kuchennej. Potrzebny byłby także glazurnik. ADALL
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: stolarz |
Polecam glazurnika. Robił w moim domu i robota jest świetnie wykonana. Numer 501-757-696
|
|
Znam bardzo dobrego stolarza. Ma warsztat na Przykoszarowej. Pozdrowienia.
|
|
Mój wujek ma warsztat na przykoszarowej jest naprawde dobry Miller nazwisko :) Polecam. sam u mnie robił zabudowe.
|
|
sie nie dziwie,ze robiles:D skoro to twoja rodzina:D ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
polecam pana z Przykoszrowej, jest dobry w swoim fachu i rzetelny ściemka wszystkim
|
|
W Łomży jest dużo dobrych stolarzy najlepiej zapytaj konkretnego stolarza niech ci pokaże swoją robotę ,którą wykonał. waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
Jeżeli chodzi o nazwisko tego Pana, Chyliński Jarosław. Od Przykoszarowej uliczka w prawo przed parkingem "Krzyś". Pozdrowienia.
|
|
Wiesław Taraszkowski meblowa 27 obok fadomu tel com 602576480 polecam są super i tani. masz też drugi o 86 218-78-60
|
|
http://www.gifs.net/Animation11/Animals/Birds/Bird_4.gif taki by był lepszy http://www.gifs.net/image/Animals/Birds/Bird_2/1113
|
|
Jeśli chodzi o stolarza to na Senatorskiej 13 przy III LO na dole jest świetny zakład, a co do glazurnika mam takiego, co układał u nas, potem prawie u całej rodzinki co w Łomży mieszka, a i sąsiedzi jego też tylko chcieli. Jest dobry i niedrogi.
|
|
Http://forum.o2.pl/avatar/2006/1107/2079129_1162928870.gif taki najlepszy
|
|
Dziękuję wszystkim za informację ! ADALL
|
|
Ponawiam temat: którego stolarza polecacie do wykonania zabudowy kuchennej? Musi być dokładny i solidny
|
|
nie wiedziałem fanko bocianków, że z taraszkowskimi coś wspólnego masz..., a jak tam szwagrowy fajfus ..? rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |