Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
fryzjer w Łomży na sylwestra |
Chciała bym się dowiedzieć o dobrego fryzjera , który oferuje dobre usługi za rozsądną cenę ,a nie kręci sztuki że fryzura trzyma się do wejścia w drzwi sali sylwestrowej :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: fryzjer w Łomży na sylwestra |
Elfryz przy dworcu ale tam polecam tylko czesanie. malowanie, rozjaśnianie i strzyżenie odradzam
|
|
Al.Legionów naprzeciwko Gośki tylko zaznaczam,że nie jest ona tania. waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
Legionów niedaleko Mc Donalda naprzeciwko sklepu z oswietleniem. doskonały fryzjer. polecam
|
|
ja polecam panią Anię z ul. Piłsudskiego z studia oliwia. Pani Ania jest świetna, a studio zrobione z klasą . polecam
|
|
prawdopodobnie będzie trudno znaleść fryzjera z wolnym terminem na sylwestra, żona umawiała się pod koniec listopada i były problemy w lepszych salonach ale powodzonka
|
|
Tanio i fajnie, z pomysłem czesze Ewa z Nadnarwiańskiej. Zakład może niepozorny ale warto tam zajść tel: 505016733
|
|
ja polecam elfryz super czesza na sylwestra polecam
|
|
kobity, od fryzjera wazniejszy jest depilator.... _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
jakiego wy wyznania jestescie ze jeszcze nie bylo u was nowego roku???? fanatycy sylwestrowych fryzur????
|
|
daja rady na nastepny sylwek ;) bo co roku te same pytania ;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |