Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Seksualne radio BAB (Bardzo Atrakcyjni Boys) |
To co Tulipan wyprawial na Starym Rynku, nie bede opisywal. Nie bede tez komentowal. Natomiast jestem zaniepokojjony postawa redaktora naczelnego Pawla Wadolowskiego i prezesa radia Macieja Zajkowskiego. Jezeli Ci panowie, ktorzy odpowiadaja za to co radio nadaje i robi nie reaguja, oznacza to tylko, ze im to odpowiada i sie z tym gleboko identyfikuja. Poprostu ich poziom intelektualny. Jak to mowia: Jaki pan taki kram. Natomiast tulipan czy narcez - obojetnie jak go tam zwa - we wczorajszej audycji twix stwierdzil, ze "Lomza nie dorosla do jego poziomu inteligencji". Mysle kolego, ze powinnienes spakowac walizeczki i sp... tam skad przyjechales do Lomzy. W kazdym innej rozglosni juz dawno wylecialbys na zbity pysk za takie obrazanie sluchaczy, no ale w tej rozglosni trafiles chyba wsrod swoich. Lamico - przyjaciel na zawsze
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Seksualne radio BAB (Bardzo Atrakcyjni Boys) |
A tak, tak Tulipan twierdzi że ma IQ 176 !!!!! tylko zapomniał dodać :"odjąć te 100" pozdrawiam Lamico.
|
|
Mam nadzieje że w następnym roku ktos inny będzie organizował orkiestrę w Łomży, poprzedni szef sztabu łomżyńskiego był dobry .Pozdrowienia
|
|
Lamico- jak mogłeś zapomnieć o równie "atrakcyjnych" do słuchania paniach z BAB? One też mają "wysoki" poziom wypowiedzi! Ja w ogóle mam uczulenie na to radio, ale widzę, że nie jestem odosobniona;)) A
|
|
Hej...hej...Chyba się trochę zagalopowaliście. To jaki jest Tulipan...ok , zgadzam się! Ale to że czepiacie się pozostałej ekipy to przegięcie! Poznałam fajne dziewczyny z radia BAB, są naprawdę super!!! Na pewno będzie im przykro jak przeczytają, że porównujecie je do kolegi po fachu, a co one niby mają zrobić?!? Rzucić pracę i zasilić rzesze w UP?!? Z resztą zgadzam się z wami :) Pozdrówka!
|
|
no z to imprezo macie racje ze troche sie rozpedził o tematach ruznych rodzajow (wiecie o co chodzi)Ale i tak nikt tego nie zmieni najwyzej za rok kto inny bedzie prowadził ale wy tak go krytykujecie to spojzcie na siebie jacy wy jestescie nikt nie jest doskonały mysle ze tulipan po tym co na niego napisaliscie nastpnym razem jak bedzie sie wypowiadał publicznie opamieta sie co do moralnosci no ale was nie rozumiem o co wam chodzi z radiem ,radio jest ok przeciez jak niechcesz to nie słuchasz a mi sie wydaje ze wiecej osob lubi tulipana i radio niz nie lubi zreszto kazdy ma prawo ocenic czyjos wypowiedz ja uwazam ze tulipan jest spoko gosciem bo go znam i powazny typ nie muwcie tak o nim po wygladzie i jak on czasem muwi poznajcie go to bedziecie w pełni swiadomi jaki jest Ja wam proponuje zadzwonic do tvp 1 i zaprosic ich i afere zrobic wtedy bedzie najlepiej (heheeh) Dajcie se juz z tym luz naperwno nastepnym razem tulipan opamieta sie pozdrawiam
|
|
Ciekawe czy zaglądał tu Tulipan??? Mógłby coś napisać??
|
|
Co do organizcji WOSP (z tego co sie nasluchalem, bo nie widzialem tego na wlasne oczy) to musze przyznac ze Marcin Skawski-poprzedni, wieloletni szef sztabu byl o niebo lepszy. Pozdrowionka
|
|
chciałam powiedziec ze nie macie prawa tak mowic o Tulipanie. Czemu nie powiecie mu tego w oczy?? tylko wypowiadacie sie na forum. Powiedzcie mu to w oczy i nie badzcie tchorzami. Tulipan to naprawde fajny facet i nie wiem czy mozna cos do niego miec jesli wam cos nie odpowiada to nie sluchajcie radia i nie chodzcie na imprezy ktore on prowadzi. Nie musice go sluchac i ogladac. Nie komentujcie tego co on robi bo co to was obchodzi?? Zachowujecie sie jak tchorze, udzie bez twarzy. Ajj.... szkoda mi was...
|
|
cyt:"nie muwcie tak o nim po wygladzie i jak on czasem muwi" ... cyt:"i nie chodzcie na imprezy ktore on prowadzi"... Jeśli nie wygląd i publiczna mowa człowieka, to co może o nim świadczyć? Koligacje rodzinne? Spotkania przy piwku? Czy co? Toż to podobno radiowiec i osoba publiczna (pow.cytat ma oryginalną ortografię i składnię - obrońca przejął chyba to od swego ulubieńca). Co do imprez: na jego prywatne chodzić nie musimy, ale ta akurat była ogólnopolska i nie jest obojętne, kto nas reprezentuje i jaki jest tego efekt. I tak straciliśmy kolejną okazję do przyzwoitego zaistnienia. Zbych
|
|
Fajnie jest ponarzekać, co? Tak po polsku, powyżywać się od Tulipana, przez Radio BAB, do organizacji WOŚP, od Sasa do Lasa, od Zajkowskiego do Wądołowskiego. Drodzy forumowicze. Nie podobało się w tym roku? Proszę bardzo, pokażcie w przyszłym, że potraficie to zrobić lepiej. Niech któryś z Was poprowadzi imprezę ze sceny. Skrzyknijcie się, dogadajcie z Owsiakiem, a telewizja sama do Łomży przyjedzie. Nie trzeba będzie nikogo zapraszać. A jeśli macie lepszy pomysł na audycję w Radiu BAB - nic prostszego. Redakcja mieści się na ul. Dmowskiego. Wsiadajcie w czerwoniak, jedźcie i zaproponujcie. Jeśli będzie dobry, Zajkowski i Wądołowski na pewno dadzą Wam szansę. Narzekać jest najwygodniej. Pozdrawiam. grover
|
|
Teoretycznie masz rację, ale tylko w teorii - bo nie ma mechanizmów takich...bo: dostęp do decydentów (tych, którzy "wyrażają zgodę") nie dla wszystkich jest jednakowy; krytyka jest objawem troski o jakość, a nie czystym tylko narzekaniem i nie trzeba jej klajstrować gęby bo wpadnie się w pułapkę radosnej twórczości bez oceny; i wreszcie: powiedzmy otwarcie i bez chronienia kumpli: CO SPIEPRZYLI - TO JEST SPIEPRZONE I TYLE! Taka krytyka nie powinna pozbawiać nikogo chęci podejmowania prób róznych działań - jeśli będą chcieli dobrze realizować swoje przedsięwzięcia. Zbych
|
|
Zgadzam się z Tobą, ale nie we wszystkim. Dostęp do Owsiaka nie jest rzeczą trudną - jeśli tylko chcesz. To nie polityk, typu Jan Rokita, który nie ma komórki. Bez problemów można zdobyć numer telefonu Owsiaka i szybko się z nim dogadać. Poza tym, można też zgłosić się do pomocy do już istniejącego łomżyńskiego sztabu WOŚP. Masz rację, że krytyka wynika z troski o jakość, tyle że w kilku tych radosnych postach zabrakło krytyki. Zwróc uwagę: jeden gość wypowiada się na temat organizacji imprezy, na której nie był, inna forumowiczka rzuca ostre słowa na temat "atrakcyjnych" do słuchania paniach z BAB, a autor tematu wyciąga daleko idące wnioski o poziomie intelektualnym kierownictwa radia. To nie wygląda na krytykę. Nie widzę tu rad, jak poprawić poziom audycji albo sugestii, co zrobić w przyszłym roku, by XIII Finał WOŚP w Łomży wszystkim się podobał. Pozdrawiam. grover
|
|
nie słucham radia BAB i nei mam problemu Pasja
|
|
Grover a tobie podobał się ten XII Finał Łomżyńskiej Orkiestry Serc??
|
|
Grover, zgadzam się z Tobą, że jest różnica między konstruktywną krytyką, a krytykanctwem. To drugie podejście jest destrukcyjne i nie takie miałem na myśli. To sprawa obiektywizmu, uczciwości osądów i troski o wynik działań. Niestety, masz rację, że nie wszystkimi powodują obiektywne pobudki bo wszyscy nieraz ulegamy emocjom...Pozdrawiam. Zbych
|
|
Grover, jeżeli juz pytasz co zrobić, to moim zdaniem zawiodło podłączenie w tym roku WOŚP do RadiaBAB. Paweł Wądołowski udzielał się w organizowanie łomżyńskich finałów od lat (także w te tak chwalone poprzednie, tylko ze nie firmowane jego nazwiskiem). Nie wiem czy uBABienie w tym roku całej imprezy było jego pomysłem czy prezesa czy kogo tam jeszcze, ale okazało się pomysłem poronionym. Pewnie, że fajnie przechwycić licytację serduszka/medalu WOŚP z Radia Plus secundo voto: Łomża, chociaż tam się dotychczas odbywała i sprawdzała. Na pewno RadioBAB miało tego popołudnia rekordową słuchalność w Łomży i okolicach i byłoby tak niezależnie od tego kto i co by tam wygadywał, bo chodziło o WOŚP. Okazało się jednak, że nie da sie pilnować i imprezy na Rynku i programu i koordynować jeszcze całości. Co było z pozytkiem dla radia, zaszkodziło imprezie (w tym także powszechnie krytykowane prowadzenie koncertu przez pracownika radia). Skoro już wywołałeś nazwisko Owsiaka to ciekawe czy on (jego sztab) był w pełni świadomy, że łomżyńską imprezę w tym roku zawłaszczyło i firmuje jedno tylko medium i to prywatne? Na pewno zmniejszyło to zaangażowanie w nia pozostałych stacji, prasy i telewizji. Czy na pewno z pożytkiem dla całej akcji i jej efektów, a więc w efekcie z wielkością pomocy przekazanej dzieciom? Bo chyba głównie o to w tej akcji chodzi, chociaż po tym co było w tym roku w Łomży, już nie jestem taki pewien.
|
|
Grover, czytam inne Twoje wypowiedzi na forum i musze stwierdzic, ze udajesz, ze nie wiesz o co chodzi w mojej wypowiedzi. Postaram Ci sie to wyluszczyc jeszcze raz. 1. na publicznej imprezie spotkanie prowadzi chory czlowiek, ktoremu wszystko kojarzy sie z sexem i traktuje tak wszystkich innych. 2. w radiu, co prawda prywatnym - ten sam chory czlowiek prowadzi audycje z identycznymi i podobnymi tekstami To jest tematem mojej krytyki. Tylko przypadek sprawil, ze byl to final WOŚP na rynku. W swojej wypowiedzi w zadnym miejscu nie wypowiadalem sie na temat finalu WOŚP i prosze mojej wypowiedzi z finalem orkiestry ani jej organizacja w Lomzy nie laczyc. To sa rozne i odrebne sprawy 3. Osby odpowiedzialne za radio Bab i organizacje finalu WOŚP (czyli w pierwszym przypadku Maciej Zajkowski i Pawel Wadolowski i w drugim przypadku tylko Pawel Wadolowski) nie zareagowaly na chamstwo prowadzacego. To jest tematem mojej krytyki. Faktem jest, ze z oburzenia troche sie zagalopowalem w kwestii oceniania poziomu intelektualnego osob odpowiedzialnych i za to przepraszam. To kazdy powinien sam ocenic na podstawie powszechnie znanych informacji. Nie zmienia to jednakw zaden sposob faktow o ktorych pisze. Lamico - przyjaciel na zawsze
|
|
Cieszę się, że moje uwagi wywołały tak szeroki odzew. I fajnie, że dotarliśmy do konstruktywnej krytyki. Oby teraz ta krytyka dotarła do organizatorów niefortunnej imprezy. O to przecież chodzi. :-) Pozdrawiam wszystkich. grover
|
|
moze mi ktos powie co rzeczony Tulipan wyprawial na starym rynku? Bo nie mialam jakos "przyjemnosci" go zobaczyc....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |