Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ile powinnam schudnąć? |
Jestem kobietą. Mam 20 lat. Zazwyczaj noszę rozmiar ubrań L czyli duży ale wiadomo że ubrania są różne i nie zawsze tak jest. Przy 158 cm wzrostu ważę 60 kg czyli sporo. Zastanawiam się czy powinnam schudnąć 10 kg czy wystarczyłoby 5 kg. Nie chce mieć niedowagi tylko zdrową masę ciała. Kalkulator bmi pokazuje że jeszcze nie mam nadwagi ale jest bardzo blisko. Chcę ważyć mniej ale tak w przedziale 46 - 55 kg.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ile powinnam schudnąć? |
NIE KOMPROMITUJ SIĘ !
|
|
a ja myślę że i tak jesteś az chuda
|
|
A weź zrób z tej masy rzeźbę. I nie chudnij bo po co. Ale bez kitu jak jest tak blisko to ja bym na twoim miejscu uważał i reagował puki masz jeszcze czas. Koniecznie uważaj ...jeszcze będziesz Ojca błagał , by Cię zabił z rozsądku ...
|
|
Moim zdaniem 60 kg przy Twoim wzroście to nie jest żadna tragedia, wystarczy trochę popracować nad rzeźbą, poćwiczyć i będzie cacy.
|
|
Jeżeli chodzi o mnie, to regularnie korzystam ze siłowni oraz staram sie zdrowo odżywiać. eleganckie zaproszenia ślubne
|
|
Powinnaś mieć ciało jak fitneska. Wówczas będziesz mieć powodzenie u facetów. ____________________________ Prace magisterskie z Socjologii
|
|
moim zdaniem jest dobrze, nic nie musisz chudnąć ;)
|
|
Dodałem inny temat w tej sprawie, ale skorzystaj z Refundowanego Programy Zdrowe Odchudzanie 2021 Tu przejrzysz Księgi Wieczyste po samym adresie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |