Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Święta, święta i po świętach |
Jaki macie sposób na powrót do rzeczywistości
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Święta, święta i po świętach |
Przestać ćpać !
|
|
Umyc wreszcie jajka po tych Swietach.
|
|
Jejku jak ten czas leci... Nieprawdaż? Jeszcze trochę i mamy gwiazdkę. Ja już widziałam w niektórych sklepach ozdoby świąteczne etc. Nawet znalazłam w internecie piękne choinki sztuczne jak żywe . Tak sobie myślę, że jeszcze chwilę odczekam i kupię z dwie mojego mieszkania. Bo w sumie w sklepie choinkowo.pl można znaleźć wiele świetnych modeli.
|
|
Teraz na prezenty jeszcze wibratorów poszukaj i wrzuć linka.
|
|
Jjusti ten twój badziewiak ma bardzo dużo negatywnych opinii. Uważajcie na ten sklep.
|
|
Ja najbardziej lubię czerwone wino. Ono mocno mi pomaga! _______________________________ Pisanie prac magisterskich z Logistyki
|
|
Nie mogę się doczekać, aż zaczną się wakacje. Planuję dostać prezent marzeń na Święta))). Mam nadzieję, że moi krewni wiedzą, czego chcę tak samo dobrze jak ja) A co zamierzasz dać swoim bliskim, ukochanym i kolegom? Doradzajmy sobie nawzajem w sprawie czegoś oryginalnego.
|
|
|
Uwielbiam święta. To jest dla mnie wspaniały okres!!! _______________________ /samo-dzielni.pl/konsultacje-psychologiczne-dla-nastolatkow
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |