Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czipowanie zwierząt |
Gdzie w Łomży mogę zaczipować psa i jaki jest koszt?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czipowanie zwierząt |
Cztery Łapy na Hipokratesa, Rumińscy na Mazowieckiej .
|
|
Elino czy nie wiesz jaki jest koszt? Wiem, że kiedyś było za darmo.... ale jak jest teraz?
|
|
Nie pamiętam dokładnie. Nie wyrabiałam paszportu. Za czip zapłaciłam 40 lub 45zł. Potem sama wprowadzałam do bazy safe-animal . Pierwszego psa wprowadzałam już ponad rok temu, wtedy robiłam przelew na około 30 zł. Drugiego psa jak już mam konto wprowadzałam bezpłatnie.
|
|
Rozumiem, dziękuję bardzo :)
|
|
Elektroniczne znakowanie zwierząt pozwala na identyfikację psa w międzynarodowej bazie. Warto wpisać swojego psa do rejestru zaczipowanych zwierząt. Rejestracja psa w bazie jest prosta i szybka.
|
|
Moi znajomi zaczipowali psa, bo często z domu wychodzi pobiegać i stwierdzili, ze tak będzie lepiej.
|
|
Sam sobie wychodzi z domu? Bez smyczy? A nie wie, że to wbrew przepisom i mandacik się należy? Może jeszcze napiszesz z którego domu i na której ulicy...
|
|
Czipowanie zwierząt jest naprawdę fajne. Dzięki temu zawsze wiadomo, gdzie to zwierze jest! _____________________________ Pisanie licencjackich prac z Politologii
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |