Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lekarz rodzinny |
Czy jest aktualnie jakiś lekarz rodzinny, który normalnie przyjmuje pacjenta? Bo stetoskop w domu jest ale nie bardzo wiem jak dźwięk przez telefon przesłać, zdjęcie gardła czy wysypki jakoś przejdzie ale aparatu do usg już nie posiadam i nie wiem jak zrobić zdjęcie np. powiększonych węzłów chłonnych, dźwięk kaszlu jakoś nagrać można ale odgłosy pracy jelit do oceny ich prawidłowości... - tu już moja inwencja twórcza się kończy. Jest jeszcze jakiś, który pracuje czy może na studia medyczne trzeba się wybrać - teraz pewnie zdalnie da się egzamin z anatomii zaliczyć to łatwiej będzie. Poważnie pytam, gdzie do lekarza? Po recepte czy zwolnienie wiem gdzie dzwonić ale jak potrzeba lekarza to gdzie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lekarz rodzinny |
xd
|
|
no właśnie tzw lekarze rodzinni czy coll center, wa ich mać, wypisywać się to kasy nie dostaną, co to za lekarze co się chorych boją WSTYD! i ...WON! DiDi
|
|
.... bo lekarz rodzinny, dla KGB i CIA ukryty pod kryptonimem lekarza \"pierwszego kontaktu\", otrzymuje forsę bez względu na rodzaj porad, obojętnie czy telefonicznie czy osobiście. Forsa leci za pacjenta zapisanego u tego lekarza.... komu w takim przypadku chciałoby się pracować? Ale w telewizji biedacy tłumaczą, że nie chcą przyjmować ze względu na ... dobro pacjentów....
|
|
Dobry lekarz rodzinny na pewno się przyda! Ja po prostu kocham być zdrowy i piękny! ___________________________ Licencjackie i magisterskie prace po niemiecku
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |