Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jezus był Arabem |
sztuczna inteligencja pomaga już w wielu dziedzinach. Tym razem została wykorzystana do stwozenia wizerunku Jezusa. Trudno podejrzewać sztuczną inteligencję o jakies kumoterstwo, stronnictwo i tym podobne cechy ludzkie. Mamy więc wizerunek Araba. https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/nauka-i-technika/tak-wygl%C4%85da%C5%82-jezus-chrystus-wed%C5%82ug-algorytm%C3%B3w-sztucznej-inteligencji/ar-BB18CHUz?ocid=msedgdhp I to jest dowód na na teorię, że to żydzi wymyślili chrześcijaństwo dla gojów. Nie mogli pokonac chrześcijan, więc przekonali ich, że Jezus był żydem. Kolejne ich kłamstwo wyszło na jaw.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jezus był Arabem |
0-22 znowu uaktywniłeś się i wyróżniłeś przy okazji wypisując znowu jakieś tam durnoty.Spadaj na forum polityka i pisz swoje durnoty wraz z kamratami.
|
|
lewitan, naucz się czytać ze zrozumieniem. To nie ja to wymyśliłem. Taki wizeryunek stworzyła sztuczna inteligencja, którą trudno posądzić o rasizm, antysemityzm i inne tego typu wymysły.
|
|
co to za prowokacja?
|
|
Już bardziej prawdopodobne jest że, totalnych tzw. opozycjonistów zrobiono sztucznym fiutem. Bo to niemożliwe aby człowiek narobił samych kvrev i kretynów.
|
|
Kalipso Maracki - emu nie tłumacz bo i tak nie zrozumie. Wczytaj się w Jego odpowiedź do mnie. Twierdzi, że taki wizerunek stworzyła sztuczna inteligencja. Ok. nie twierdzę, że tak nie było. Tylko, trzeba mieć jeszcze troszeczkę, tej własnej inteligencji i mieć świadomość, że ktoś to sztuczną inteligencję jednak stworzył - nieprawdaż, skoro nazwana została sztuczną itd. itp. Niemniej wracając do Twojej wypowiedzi, też mam wrażenie, że co niektórzy zostali powołani na ten świat plastikowymi i sztucznymi kvtasami i porodzeni przez gumowe vaginy, ale cóż na to poradzić.
|
|
Otóż Chrystus był Wedyjskim wysłannikiem. Na youtube wyszukaj Naukowe tsunami i zacznij na 18 min 57 sek.
|
|
Lewitan Kretynizm lewaków z tej tzw. opozycji sięga zenitu. Coś wam napiszę. Wszyscy zapewne pamiętają niejakiego Michała vel \"margo\". Który pomimo posiadania ptaka i spółkowania z kobitami, wmawiał że sam też jest - łona. A te jego związki, to cysto lesbijskie. Poza tym, taki tzw. lider jak Czarzasty, oraz inne te tzw. autorytety, również wyły że, - to łona a nie łon! Więc ja teraz proponuję wszystkim facetom którzy ukończyli 60-tkę, aby poszli do ZUS, powiedzieli że są Zośką i Gośką. Przez co jako kobitom, po ukończeniu lat 60, należy im się emerytura. I niech tylko ktoś spróbuje zakwestionować? Od razu takiego wyzwać od ciemnych faszystów, nazistów i huk wie czym jeszcze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |