Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Który łomżyński ortopeda do cieśni nadgarstka? |
Witam. Swoje pytanie kieruje do osób które przeszły zabieg usunięcia zespołu cieśni nadgarstka( kanał guyona), oraz osób które mogą coś doradzić w tej dziedzinie. Który łomżyński ortopeda przyjmuje prywatnie i zajmuje się przedstawionym problemem? Słyszałem że w kolnie robi się takie zabiegi ale nikt nie wie który lekarz je wykonuje ani do którego z tej dziedziny uderzyć. Podajcie jakieś kontakty lub namiary bo ręka dokucza strasznie i chciałbym z tym zrobić porządek. Z góry wielkie dzięki. TURBO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Który łomżyński ortopeda do cieśni nadgarstka? |
Hej:) Jestem po dwu zabiegach na zespół cieśni w stopniu znacznym. Zabiegi miałam w B-ku prywatnie. Jestem bardzo zadowolona, nerwy w porządku. Wiadomo, że trzeba czasu ok. pół roku by ręce wróciły do sprawności, ale najważniejsze, że ból ustąpił, a noc wolna od drętwień. Nie wiem czy tu mogę napisać nazwę Kliniki, bo zaraz będę posądzona o reklamę. Jeżeli chcesz, to napisz prywatnie. Pozdrawiam:)
|
|
Podaj jakieś dane na maila man21992@o2.pl TURBO
|
|
dr Marek Minda pan ordynator dr Wiesław Marczuk i oczywiście dr Grzegorz Chodnikiewicz to \"kwiat\" polskiej ortopedii, ba światowej
|
|
Czy któryś z tych ortopedow przyjmuje prywatnie na terenie Łomży? TURBO
|
|
Do Ostrowi Maż. przyjeżdżają dobrzy specjaliści z W-wy.
|
|
dr Marek Minda pan ordynator dr Wiesław Marczuk i oczywiście dr Grzegorz Chodnikiewicz to \\\"kwiat\\\" polskiej ortopedii, ba światowej Jeden z nich przyjmuje w Eskulapie
|
|
Ooooo ... Eskulap To \"świątynia\" medycznej fachowości. A teraz na serio. Czy masz tę rękę do stracenia, że szukasz pomocy wśród łomżyńskich \"wybitnych\" lekarzy ?
|
|
jeśli szukacie dobrych specjalistów to koniecznie zobaczcie na stronę centrum medycznego https://fmclodz.pl/rehabilitacja/ i poczytajcie ich ofertę. To rodzinna firma. Bardzo dbają o swoich pacjentów i podchodzą do każdego indywidualnie. Polecam ich serdecznie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |