Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca w drukarni Top |
Ostatnio pojawia się dużo ogłoszeń o pracę w drukarni Top Druk. Proszę o opinię jakie są tam warunki pracy i zarobki. Słyszałem że jest tam spora rotacja pracowników a z zarobki niskie. jeśli coś wiecie to piszcie jak tam jest. Jest ogłoszenie o pracę jako opiekun klienta podstawa i prowizja. Jak na przedstawiciela handlowego wręcz nierealna 10% prowizji. Obecnie pracuję jako właśnie przedstawiciel z 13 letnim stażem i z takimi warunkami się nie spotkałem. Czy to blef?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca w drukarni Top |
a co rączki do dvpy przyrosły??? a zatrudnić się i popracować nie łaska ???
|
|
rei nie bądź hamski,gość po prostu pyta,ludzie pracują,pracowali,zawsze mogą coś doradzić,albo mała kasa,płaca albo to i to,wiesz jakie firmy są w Łomży,jaki jest wyzysk
|
|
Słaba kasa i warunki,to po hu się pchać,tracić poprzednią robotę,marnować ogólnie czas żeby tam pracować. .
|
|
Marki, Jeszcze parę dniu temu, \"jęczałeś\", że Ciebie oszukała Pani w sklepie z pieczywem i byleś tam przejazdem? Teraz jak widać, osiadałeś lokalnie i głosisz teorie, prawie jakbyś tam pracował. Ciekawa sprawa.
|
|
Udzielam się jak ty,spójrz na swoje wpisy na forum i nie oceniaj kogoś według siebie ideale od siedmiu boleści
|
|
Marki, witam 0-22 :)
|
|
Wiem ***** że pod kilkoma nickami tu jesteś,pier.. l się
|