Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To prawda że na ul. Kraska ruszyła nowa piekarnia i podobno dobre pieczywo mają? |
Słyszał ktoś coś? Proszę bez głupich i złośliwych odpowiedzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To prawda że na ul. Kraska ruszyła nowa piekarnia i podobno dobre pieczywo mają? |
Nie wiem, ale chyba zaraz nam powiesz pod innym nickiem?
|
|
Re: To prawda że na ul. Kraska ruszyła nowa piekarnia i podobno dobre pieczywo mają? |
juz tu byly na tym lomzynskim forum co reklamowali wszelakie sklepy i uslugi z dosc odleglych od Lomzy miast, lacznie z wywozeniem szamba i notariuszy co pomoga zalatwic umowe kupna/sprzedarzy sampchodu w Gdyni..no poczekajmy
|
|
A w ktorym miejscu?
|
|
Przy samym końcu od Konarzyc
|
|
To jak z tą piekarnią ? Ja niczego nie zamierzam reklamować tylko chcę się dowiedzieć czy znajomemu się powiodło
|
|
To czemu znajomego nie zapytasz ? Nieśmiały jesteś ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |