Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pada i Pada |
Pada i pada co to będzie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pada i Pada |
burza z trzaskami... rudy błazen z druhem
|
|
A co z Justice for Uncompensated Survivors Today Act of 2017 (ustawą 447) ? Może wasz trzask się w końcu wypowie?
|
|
bob, a co teraz trzask ma w tej sprawie dogadania JAK JUŻ PiS SIĘ DOGADAŁ Z JANKESAMI A JUDA SPRAWĘ PRZYKLEPAŁ Z TRAMPKIEM :)
|
|
W czasie ciszy wyborczej agitujesz to jeden paragraf a drugi za rozsiewanie fałszywych informacji. Czy widziałeś kogoś z poniżanej przez ciebie partii aby z jakimś amerykaninem rozmawiał klęcząc? Nie widziałeś miernoto z jakimi honorami podejmowano tam nie dawno naszego przedstawiciela, który już dawno zdecydowanie zapewnił że żadnych rozmów w temacie jakiegokolwiek płacenia przez nas odszkodowania nie będzie. Dziwne że nikt się tobą za zakłócanie ciszy jeszcze nie zajął.
|
|
... aleś ty tępy młot:))) uważasz, że naruszyłem ciszę wyborczą - zgłoś to na policję - jak zobaczą o co ci chodzi, to tam cię oleją ciepłem moczem :))) a tym czasem , cmoknij mnie w pompkę pisomatole :)))
|
|
JA NA 100% NIE ZAGŁOSUJĘ NA DUDĘ :)))
|
|
Admin to ma chyba i gdzieś jak widać łamanie ciszy wyborczej! Kasia..
|
|
haha druga \"mądra inaczej\" tępa dzida kaśka :) De.bilko poczytaj sobie co jest zabronione podczas ciszy wyborczej. I czy to co napisałem jest czy nie agitacją wyborczą . ... a kogo to ja i gdzie namawiam kogokolwiek do głosowania kogokolwiek ?
|
|
... na kogokolwiek ? Dz.U.2019.684 t.j. | Akt obowiązujący Wersja od: 31 marca 2020 r. Art. 105. [Definicja agitacji wyborczej i termin jej rozpoczęcia] § 1. Agitacją wyborczą jest publiczne nakłanianie lub zachęcanie do głosowania w określony sposób, w tym w szczególności do głosowania na kandydata określonego komitetu wyborczego.
|
|
Agitacja wyborcza to publiczne zachęcanie lub zniechęcanie do głosowania w określony sposób! Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |