Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oj, PiS i jego agitatorzy w panice :) NAWET NA DZIALE OGÓLNYM ZAKŁADAJĄ SENSU STRICTE TEMATY POLITYCZNE :) |
... czują aż taki wielki strach przed przegraną ? Wszystkim wyborcom Dudy i sympatykom PiS polecam :
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oj, PiS i jego agitatorzy w panice :) NAWET NA DZIALE OGÓLNYM ZAKŁADAJĄ SENSU STRICTE TEMATY POLITYCZNE :) |
Stanisławie Dykta, nie wiem czy to ogarniesz swoim prostym umysłem, jak hełm czerwonoarmisty lub jak kask ORMO-wca (lub ZOMO-wca), ale największym skarbem wyborczym A. Dudy są trolle takie jak TY, którzy napędzają wyborców do urn z zamiarem oddania głosu na wspomnianego. Ktokolwiek niezdecydowany jeszcze jest , i Was poczyta to szybko dochodzi do wniosku, że w jednym szeregu z takimi trabantami nie chce stać i mieć nic wspólnego. P.S Ja Wszystkim niezdecydowanym znajomym pokazuję nasze dialogi :) A w szczególności zamierzającym oddać głos ma R. Trzaskowskiego, jak mnie chcą przekonać do swoich racji. Dużo ich nie ma, ale zdarzają się.
|
|
Re: Oj, PiS i jego agitatorzy w panice :) NAWET NA DZIALE OGÓLNYM ZAKŁADAJĄ SENSU STRICTE TEMATY POLITYCZNE :) |
Zgadzam się z Panem zero vel spech lżąc i wyzywając kobiety bardzo dużo przysporzył wyborców dla Prezydenta Andrzeja Dudy , oczywiście robił to z niskich pobudek i z własnej głupoty nie brał pod uwagę skutków... Jednak ci TW WSI mieli naprawdę niski iloraz inteligencji ten Zero około dwadzieścia dwa... No to w niedzielę na wybory i mamy Prezydenta Andrzeja Dudę
|
|
no i forumowy pastuch alkoholik znalazł sobie sprzymierzeńca w jehowym lewitanie :)) jehowy, a co ty sobie ORMOwcu ubzdurałeś z tym Stanisławem czy drugim razem z Czesławem Dykta ? z czym to powiązać ? masz ty jehowy jakieś problemy emocjonalne ? PO ZA TYM PISOWSKIE TROLLE wyPAD NA DZIAŁ POLITYKA !
|
|
Nie wiem z czym powiązać. Niemniej Dykta, Tobie nie przeszkadza, jak widać po wpisie. Natomiast odnośnie Czesława to mi tak kojarzy się z Czesławem Kiszczakiem. Mam nadzieję, że Tobie Czesławie Dykta Tobie to nie przeszkadza? Rzeczywiście zakręciłem się z tym Stanisławem, pozostańmy jednak przy Czesławie. W końcu do Czesława Kiszczaka Tobie bliżej, niż do jakiegoś anonimowego Stanisława. Aczkolwiek Stanisław bardzo do Ciebie też pasuje.
|
|
Przepraszam za błędy stylistyczne, tak wyszło, ale jestem w trakcie prezentowania Twoich wypowiedzi na szerszym forum niż Łomża.
|
|
lewitan - świadku jehowy[/b[ PISAŁEŚ KIEDYŚ, ŻE ŚMIESZĄ CIĘ KATOLICY I ICH RELIGIA ... a twoja jehowa jest lepsza ? NO CHYBA NIE WYPRZESZ SIĘ PUBLICZNIE SWOJEJ WIARY ? Jak po domach chodzić i namawiać do zmiany religii, to się nie wstydziłeś, a teraz wstydzisz się JESZCZE RAZ PRZYZNAĆ - ŻE JESTEŚ JEHOWYM ? ps: ja się nie identyfikuję z Czesławem, Stanisławem jak i z niby nazwiskiem Dykta, ale jak ty jehowy , sobie coś ubzdurałeś i tak się zwracasz do mnie, komentując prawie każdy mój post , to musiałem , jakoś zareagować i by cię jehowy wyprowadzić z błędu. PO ZA TYM PISZ SOBIE LAMUSIE CO CHCESZ , ALE NA DZIALE POLITYKA , STĄD wyPAD !!!!
|
|
... ciekawe na jakim to forum piszesz , toż to chyba nie tajemnica ? OBSTAWIAM - FORUM JEHOWYCH :))))
|
|
Nie na forum Świadków Jehowych. Czesławie Dykta! Istnieją inne bardziej ogólnie dostępne platformy wymiany informacji na pewno większe niż na forum 4Lomza. Świadków Jehowych zostawmy w spokoju, chyba masz odrobinę tolerancji.
|
|
... no pewnie jestem tolerancyjny wcale mi nie przeszkadza , że jesteś jehowym i do tego homoseksualistą :)
|
|
Dobrze Stanisławie Dykta, teraz wypierdalaj na forum polityka. Na pewno tam Ciebie odnajdę, stary ZOMO-wcu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |