Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czyżby to 0-22 ? |
https://www.4lomza.pl/index.php?wiad=55892 dawno się nie odzywał może go zamknęli
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czyżby to 0-22 ? |
oby !
|
|
nie ten zydek z Kownat ma biuro koło ospowatego na por jagody 3c sprzedaż mieszkań , pokoje do wynajęcia na sienkiewicza i media markt na zawadzkiej ...
|
|
taa ma stado krów w kownatach i syf na posesji byliśmy tam z ekipą chcieliśmy mu spuścić wpier dol
|
|
Sie nadajesz kury macać
|
|
on jest psychicznie chory ale nie złodziej to może i kleptoman jak kiedyśna szefowa prokuratorów
|
|
do tego chama z kownat wszystko podobne
|
|
Re: Czarna aktywistka BLM poucza Autor: rei (---.dynamic.gprs.plus.pl) Data: 11-06-20 18:07 to ja poproszę niech cham z kownat da mi chałupę w prezencie Pasożycie weź się za pracę , a nie całe życie jedziesz na zapomogach z MOPSu i zasiłkach z opieki społecznej. Na własny dom trzeba sobie zapracować, a nie łapę wyciągasz po cudze.
|
|
Moim zdaniem to jest fakt. Nie wiem, czy jest to dobre, czy też złe. ________________________________ Cena prac licencjackich z Fizjoterapii
|
|
Re: Czarna aktywistka BLM poucza Autor: rei (---.dynamic.gprs.plus.pl) Data: 11-06-20 18:07 to ja poproszę niech cham z kownat da mi chałupę w prezencie https://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=523852&t=523852 ________________ Pasożycie społeczny , na własny dom trzeba sobie zapracować, a nie łapę wyciągasz po cudze, całe życie na zasiłkach z opieki społecznej i zapomogach z MOPSu !
|
|
Moim zdaniem to jest po prostu fakt. Uwielbiam takie rzeczy. W Polsce ogólnie źle się dzieje! _______________________________ pracelicencjackiesocjologia.bydgoszcz.pl
|
|
ten typ @rei jest chory psychicznie :)
|
|
... a choroba postępuje
|