Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wszystko o NASK-u W ŁOMŻY |
Prawdą jest, że planujemy postawić w Łomży nasz węzeł radiodostepu. Jest to jednak plan na początek przyszłego roku. Obecne nasze ceny, dotyczą miast, w których świadczymy w tej chwili usługi drogą kablową. Prace nad cennikiem dla radiodostępu jeszcze trwają, więc nie moge podać Panu konkretnych liczb. Cennik będzie zróżnicowany na klasy usług. Prawdopodobnie bedzie to "Standard" oraz "Profesional", a także specjalistyczne łącza dla wiekszych providerów. Na dzień dzisiejszy mogę Panu przedstawić tylko planowany rząd wielkości interesującego Pana zakresu cen. Proszę wiec o sprecyzowanie potrzeb. Dokładne kwoty, możliwości i terminy podam, jak tylko będą one dostepne, z poważaniem Ewa Lisicka Specjalista d/s Sprzedaży NASK adres: 80-958 Gdańsk ul. Wały Piastowskie 1 tel.: +48(58) 307 42 24 fax: +48(58) 307 45 09 tel.kom.: +48 600 466 773 e-mail: ewa.lisicka@nask.pl MARCIN
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wszystko o NASK-u W ŁOMŻY |
popatrzcie na jego wypowiedz w poście dotyczącycm homoseksualistow to da wam do myślenia o poziomie tej firmy Apis
|
|
APIS To co ja dodaję tpo moja sprawa a co do NASK-u to ja nie mam nic wspólnego z tą firmą no może oprócz tego że jestem jej potencjalnym klientem, dałem do forum list który był adresowany do mnie ( z NASK-u), aby Łomżyniacy dowiedzieli się coś więcej o tej firmie bo napewno każdy z nas chciałby mieć dobry internet tzn. nie z firmy Neo. MARCIN
|
|
Ja słyszałem odnich że mają zakłądać od połowy roku OBY. , a jak będzie to niewiadomo....
|
|
31.12.2003 rozpoczęła sie faza realizacji projektu. Z uwagi na konieczność dociągnięcia fizycznych łączy (światłowód) do naszego nowego węzła w Łomży- przewidywany czas zakończenia realizacji projektu to kwiecień/maj. Jest szansa na skrócenie tego terminu, jeśli uda nam sie wydzierżawić włókna światłowodowe od jakiegoś operatora lokalnego. MARCIN
|
|
64 kb/s (ale naprawdę solidne) powinno kosztować od 390,- do 230,- zł miesięcznie (w zależności od długości trwania umowy) w NASK-u, mówiąc ogólnie w NASKu są takie ceny albo miesięcznie około 2000 zł albo 200-300 za prędkość 64 więc uważam że się poprostu nie opłaca. MARCIN
|
|
Jeżeli oni chcą 200-300 złotych miesiecznie to mają wygórowane ambicje i wielką wyobraźnię bo czy ktoś chce mieć neta za 300 zł i bedzie chodził tak samo jak ten za 50 zł w innej firmie??
|
|
nie wiem skąd Wy te ceny wzięliście...?!... to że gdzieś tak jest, wcale nie znaczy, że w Łomży też tak będzie...!!! --- PGG
|
|
Napewno NASK nie wprowadzi takich cen w Łomży. Przed rozpoczęciem takiej inwestycji napewno zrobili rozpoznanie rynku i wiedzą, że z takimi cenami nie mieliby po co się tu pokazywać. Pozdrawiam
|
|
To typowa zagrywka dotychczasowych dostawców internetu - np tpsa - kupujcie u nas, bo NASK będzie dużo droższy. Nie bardzo w to wierzę. Nie wywołujcie paniki. Pozdrówka
|
|
NIe wywołuję paniki, tak mi odpisała przedstawicielka NASK-u z biura w Krakowie. Te ceny, które napisałem dostałem w e-maila, którego mogę przesłać każdemu z zainteresowanych, chociaż mam nadzieje, że jednak nie będzie takich cen zwłaszcza że ta firma dopiero wchodzi na rynek Łomżyński. Pozdrawiam wszystkich, czekam na dalsze komentarze i przemyślenia. MaLuTk@ Dzięki za Wpis MARCIN
|
|
List od Pani Lisickiej z NASK-u: Tak. 64 kb/s (ale naprawdę solidne) powinno kosztować od 390,- do 230,- zł miesięcznie (w zależności od długości trwania umowy), podstawowe łącza, zaś profesjonalne od 1000zł - przeszło 2000zł, za miesiąc. Istny absurd bo uważałem, że warto czekac na tą firmę chociaż kto wie może jeszcze zmądrzeją i obniżą ceny. MARCIN
|
|
Ceny, które Panu przesyłam są cenami ostatecznymi. I ..... nie są one wysokie w porównaniu z podobna ofertą innych operatorów (np. Polak w TPS.A. czy Internet w firmie GTS Internet Partners, Crowley itp.). Standard naszych usług- to dostęp tzw. Operatorski. Czyli od nas kupują firmy, które potem dzielą pasmo pomiędzy użytkowników końcowych (np. sieci LAN w firmie). Jeśli naszym klientem jest provider, powiedzmy, osiedlowy- to jego ceny będą rzędu tych, wspominanych przez Pana (kilkadziesiąt zł/ miesiąc). Ale i nie do porównania jest standard i przepływnośćobu opisanych "dostępów". To List który dostałem ostatnio z NASK-u, więc jednak będzie taniej niż 300zł, tzn ceny będą mniej więcej takie jak w innych firmach w Łomży tzn. około 60zł za 64kbit itd. MARCIN
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |