sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego śnieg jest żółty

Ostatnio obserwowałem śnieg na trawnikach. Zastanawia mnie dlaczego śnieg miejscami jest żółty.Proszę o odpowiedź.Jestem zdesperowany.Nie wiem co mam czynić z tym faktem.Może to skutek dziury ozonowej bądź kwaśnych deszczów.

PS:Pozdrowienia dla właścicieli psów obsrywających chodniki.
PS2:Sprzątnij po swoim psie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego śnieg jest żółty

Przyłączam się do pozdrowień dla właścicieli psów. michnik może w akcie protestu i my zaczniemy załatwiać się na chodnikach i trawnikach? Jeśli tak, to odłóżmy tę akcję do wiosny, narazie za zimno.

Pozdrawiam

Pamietajcie-grunt to dobre ocieplacze! :)) Zrobcie zdjecia podczas waszego protestu :))

kornik gwarantuję Ci, że jeśli protest dojdzie do skutku to jako pierwszy otrzymasz zdjęcia. Może by się tak zebrać w większą grupę, spotkać się pod ratuszem i w ramach protestu... ekhm ekhm. Może wtedy ktoś się zainteresuje egzekfowaniem przepisów dotyczących sprzątania po swoim psie.

Pozdrawiam

A ja bym zaprotestował przeciw polityce władz miasta żeby władze zrobiły swoiste kibelki dla psów i żeby wprowadziły kary za sranie w miejscach publicznych.

A co z sikaniem ?
Przecież mocz może przeniknąc do wód gruntowych i je zanieczyscić.
Proponuje, żeby każdy własciciel psa czy innego czworonoga obowiązkowo musiał się zaopatrzyć w nocnik, który by podstawiał gdyby zachodziła ku temu potrzeba.

W takowy nocnik mógłby się zaopatrzyć w urzędzie miasta płacąc podatek, lub w innym punkcie handlowym, a po przedstawieniu faktury zakupu mógłby się ubiegać o zwrot poniesionych kosztów.
Każdy własciciel czworonoga miałby prawo do zakupu jednego nocnika rocznie.

Z poważaniem
Tomasz

snieg jest żółty bo i mocz jest żółty.....

no chyba że jest się generałem w czasie stanu wojennego....

...a ja proponuję obowiązkowe cewnikowanie psów w Łomży pod karą pozbawienia psa...

---
PGG

Pomysł super!

Pozdrawiam

Jak to mówią myśliciele: wszystko gówno oprócz moczu!
A pecherz bez moczu wygląda jak stara, pomięta ścierka - dbajcie więc o wygląd i estetykę ludziska! :-()

Zbych

Powiem tyle: mocz to mocz . Czlowiek nie sika na chodniku to czemu pies moze to robic?? Ja sie tu nie zbijam...ale taka jest prawda. Powiem wam ze w Łomży to jeszcze nie jest tak strasznie....byscie sie kiedys przeszli ulica Wróblewskiego we Wrocławiu..to jest dobiero masakra! Trzeba uwazac aby nie wejsc w "taka brazowa maz" :))) Ze tez nikt sie tym nie zainteresuje... Od czego jest wogole Straz Miejska??? Ja w zyciu nie widzialem aby ona w jakiejkolwiek sprawie interweniowala...no chyba ze mandaty za brak blankietu na parkowanie wlepia. Powini tez wlepiac za psie lajno na chodniku...a nie paradowac w tych swoich mundurkach i udawac ze cos robia...
P.S.Pamietacie "Nic śmiesznego"? Moze by tak za przykladem glownego bohatera pojsc.... :)
--------------------------------------
pozdrowionka dla wszystkich zwierzakow :))

michnik... najlepsze sa ostatnie slowa:)))). skoro o tym wiesz musisz byc lat kilkunastu:]

Wiesz co ty HaveSomeBrain . Jesteś gównolicym pedałem.

rotfl ;)

Pozdrawiam

A czego najpierw uczy się nowo narodzony Eskimos????

No przecież nie jeść żółtego śniegu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org