Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego śnieg jest żółty |
Ostatnio obserwowałem śnieg na trawnikach. Zastanawia mnie dlaczego śnieg miejscami jest żółty.Proszę o odpowiedź.Jestem zdesperowany.Nie wiem co mam czynić z tym faktem.Może to skutek dziury ozonowej bądź kwaśnych deszczów. PS:Pozdrowienia dla właścicieli psów obsrywających chodniki. PS2:Sprzątnij po swoim psie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego śnieg jest żółty |
Przyłączam się do pozdrowień dla właścicieli psów. michnik może w akcie protestu i my zaczniemy załatwiać się na chodnikach i trawnikach? Jeśli tak, to odłóżmy tę akcję do wiosny, narazie za zimno. Pozdrawiam
|
|
Pamietajcie-grunt to dobre ocieplacze! :)) Zrobcie zdjecia podczas waszego protestu :))
|
|
kornik gwarantuję Ci, że jeśli protest dojdzie do skutku to jako pierwszy otrzymasz zdjęcia. Może by się tak zebrać w większą grupę, spotkać się pod ratuszem i w ramach protestu... ekhm ekhm. Może wtedy ktoś się zainteresuje egzekfowaniem przepisów dotyczących sprzątania po swoim psie. Pozdrawiam
|
|
A ja bym zaprotestował przeciw polityce władz miasta żeby władze zrobiły swoiste kibelki dla psów i żeby wprowadziły kary za sranie w miejscach publicznych.
|
|
A co z sikaniem ? Przecież mocz może przeniknąc do wód gruntowych i je zanieczyscić. Proponuje, żeby każdy własciciel psa czy innego czworonoga obowiązkowo musiał się zaopatrzyć w nocnik, który by podstawiał gdyby zachodziła ku temu potrzeba. W takowy nocnik mógłby się zaopatrzyć w urzędzie miasta płacąc podatek, lub w innym punkcie handlowym, a po przedstawieniu faktury zakupu mógłby się ubiegać o zwrot poniesionych kosztów. Każdy własciciel czworonoga miałby prawo do zakupu jednego nocnika rocznie. Z poważaniem Tomasz
|
|
snieg jest żółty bo i mocz jest żółty..... no chyba że jest się generałem w czasie stanu wojennego....
|
|
|
Pomysł super! Pozdrawiam
|
|
Jak to mówią myśliciele: wszystko gówno oprócz moczu! A pecherz bez moczu wygląda jak stara, pomięta ścierka - dbajcie więc o wygląd i estetykę ludziska! :-() Zbych
|
|
Powiem tyle: mocz to mocz . Czlowiek nie sika na chodniku to czemu pies moze to robic?? Ja sie tu nie zbijam...ale taka jest prawda. Powiem wam ze w Łomży to jeszcze nie jest tak strasznie....byscie sie kiedys przeszli ulica Wróblewskiego we Wrocławiu..to jest dobiero masakra! Trzeba uwazac aby nie wejsc w "taka brazowa maz" :))) Ze tez nikt sie tym nie zainteresuje... Od czego jest wogole Straz Miejska??? Ja w zyciu nie widzialem aby ona w jakiejkolwiek sprawie interweniowala...no chyba ze mandaty za brak blankietu na parkowanie wlepia. Powini tez wlepiac za psie lajno na chodniku...a nie paradowac w tych swoich mundurkach i udawac ze cos robia... P.S.Pamietacie "Nic śmiesznego"? Moze by tak za przykladem glownego bohatera pojsc.... :) -------------------------------------- pozdrowionka dla wszystkich zwierzakow :))
|
|
michnik... najlepsze sa ostatnie slowa:)))). skoro o tym wiesz musisz byc lat kilkunastu:]
|
|
Wiesz co ty HaveSomeBrain . Jesteś gównolicym pedałem.
|
|
rotfl ;) Pozdrawiam
|
|
A czego najpierw uczy się nowo narodzony Eskimos???? No przecież nie jeść żółtego śniegu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |