Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
REMEDIUM-Przychodnia |
Dziś od godz. 6:57 do godz.8:30 bezskutecznie z żoną próbowaliśmy skontaktować się telefonicznie z Przychodnią REMEDIUM w Łomży przy ul. Sybiraków. Córka od kilku dni odczuwała bóle brzucha, ale nie wymagało to interwencji pogotowia ratunkowego. Niestety nie udało się nawiązać połączenia, sygnał sugerował stałą zajętość. Ale wiem , że panie pielęgniarki z przychodni co już wcześniej naocznie zauważaliśmy niejednokrotnie po prostu zdejmują słuchawkę telefonu i odkładają na pulpit biurka. Kłania się Szacunek dla Pacjenta... WSTYD!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: REMEDIUM-Przychodnia |
A czemu ty dzwonisz do przychodni za 3 siódma jak przychodnie od ósmej czynne. Na pogotowie trzeba było dzwonić. To się zdaje nazywa nocna i świąteczna opieka zdrowotna. Oni do 8-smej przyjmują. No i jeszcze córka od kilku dni odczuwa. Gdzie mama była dotąd ? Wybacz, ale z boku to inaczej wygląda, a ja nie pracuję w Remedium i nikt z mojej rodziny. Inna sprawa to burdel jaki zgotował nam wojewoda.
|
|
najlepiej zmień przychodnie, będzie więcej miejsca dla innych
|
|
trzeba się rozliczyć z tymi przychodniami jak ten cały wirus się skończy! Kto to słyszał żeby lekarze pierwsi się ewakuowali.. brak z nimi kontaktu nie przyjmują pacjentów. Nieodpowiedni ludzie na tych stanowiskach....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |