Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zabrane prawko |
Zabrali mi pierwszy raz prawko za jazdę po wypiciu wyrok już minął i bym chciał na nowo wyrobić ale nie wiem co teraz mam robić czy jakieś badania są potrzebne może ktoś wie i podpowie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zabrane prawko |
Badania w Białymstoku. Podobno nie łatwo od tak to pozytywnie przejść. I chyba tu na miejscu też następne. Szkolenie czy kurs w Wordzie odnośnie picia alkoholu. W wydziale komunikacji coś też trzeba zapłacić. Także biurokracji i płacenia się nazbiera zanim do egzaminu podejdziesz.
|
|
Najpierw musisz odbyć terapię w AA :)
|
|
Bo wszyscy co za kierownicą złapani to zaraz uzależnieni? Kiedyś to było...
|
|
Musisz iść do wydziału komunikacji po skierowanie na badania. W pierwszej kolejności badania psychologiczne w Łomży Potem badania w Wojewódzkim ośrodku medycyny pracy Białymstok
|
|
|
|
Dlaczego tylko na rok? Komuś już... żeby takie przepisy wymyślać.
|
|
.
|
|
Nie no nie wszystkich do jednego worka z uzależnionymi nie ma co wsadzać ale trzeba pamietać mimo wszystko, że picie z jazdą autem w parze nie idzie. A termin ważności na rok to jest bardzo dobre rozwiązanie i myślę, że co niektórych szybko zweryfikuje.
|
|
Pierwszy raz po zabraniu prawka następne dają tylko na rok. Takie mają przepisy, wytyczne, procedury, koniec, kropka. Po roku można już następne wyrabiać w Łomży. Nie trzeba testów psychologicznych, tylko badania lekarskie na miejscu. Tu okres zależy tylko wyłącznie od lekarza i stanu zdrowia kandydata. Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Nastepnym razem warto się ubezpieczyć przed takimi możliwymi sytuacjami. Tu nie chodzi tylko o zabranie prawa jazdy ale przecież o bezpieczeństwo własne jak i innych. Pod wpływem stanowimy spore zagrożenie na drodze. Warto mieć więc odpowiednią blokadę alkoholową https://alko-maty.pl/5-blokada-alkoholowa która dokładnie mierzy zawartość alkoholu w wydychanym powietrzu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |